Ważna sprawa
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ważna sprawa
Jestem z Bp od około 2 miesięcy w tym czasie napisałem nawet parę postów jednak zauważyłem pewną tendencję:
Na forum BP pojawia się coraz więcej dzieci NEO. Nabijają posty spamują i powodują ogólne zdenerwowanie wśród forumowiczów. I nie chodzi mi tu bynajmniej o wiek sam mam 15 lat ale raczej o niedojrzałość, niektórych osób.
Dlatego proponuje by osoby, które naruszają ogólne zasady dobrego wychowania i off-topują w sposób ordynarny i nagminny dostawały 2 ostrzeżenia i dożywotni ban. Co wy na to??
Jeśli modkowie uznają, że post jest w złym miejscu proszę o przeniesienie.
Umieściłem go tu dlatego by więcej osób mogło go przeczytać.
Pozdro
Dybos
Na forum BP pojawia się coraz więcej dzieci NEO. Nabijają posty spamują i powodują ogólne zdenerwowanie wśród forumowiczów. I nie chodzi mi tu bynajmniej o wiek sam mam 15 lat ale raczej o niedojrzałość, niektórych osób.
Dlatego proponuje by osoby, które naruszają ogólne zasady dobrego wychowania i off-topują w sposób ordynarny i nagminny dostawały 2 ostrzeżenia i dożywotni ban. Co wy na to??
Jeśli modkowie uznają, że post jest w złym miejscu proszę o przeniesienie.
Umieściłem go tu dlatego by więcej osób mogło go przeczytać.
Pozdro
Dybos
Wiem, że nic nie wiem!!!
(ale szybko sie ucze)
(ale szybko sie ucze)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A ja proponuję, żeby Nehan się wypowiedział w tym temacie.
Ja też. Ban powinien być bez ostrzeżeń.Pawełek pisze:jestem przeciwdybos pisze: Dlatego proponuje by osoby, które naruszają ogólne zasady dobrego wychowania i off-topują w sposób ordynarny i nagminny dostawały 2 ostrzeżenia i dożywotni ban. Co wy na to??
And he did say "War", and the world did tremble...
a czy aby ten temat nie kwalifikuje sie na bana bez ostrzezen?
takie pitolenie o niczym, jakby administracja nie zdawala sobie sprawy z tej kwestii i nie dzialala na biezaco
takie pitolenie o niczym, jakby administracja nie zdawala sobie sprawy z tej kwestii i nie dzialala na biezaco
A co to przepraszam jest? Forum Bitewniaków czy konwent Seniorów?
Czasem można poprowadzić jakiś wątek obok tematu. Niektóre tematy z samego założenia determinują gadanie o wszystkim i o niczym. Vide wszelkie tematy komentujące turnieje. Tam ludzie dzielą się wrażeniami z imprezy i to co dla jednego jez bezczelnym offtopem dla innych może być esencją dyskusji.
mea sententia
Czasem można poprowadzić jakiś wątek obok tematu. Niektóre tematy z samego założenia determinują gadanie o wszystkim i o niczym. Vide wszelkie tematy komentujące turnieje. Tam ludzie dzielą się wrażeniami z imprezy i to co dla jednego jez bezczelnym offtopem dla innych może być esencją dyskusji.
mea sententia
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
D-Wens, słyszałem że twoi hakerzy ostatnio przedarli się przez główne zabezpieczenia forum....D-Wens pisze:Ja uważam, że takich osób jest coraz więcej i zgadzam się z autorem tematu, że trzeba coś z tym zrobić, bo normalnie nie idzie czytać forum i się na nim udzielać.
Możemy skapitulować?
Aaa i mam nadzieję że oszczędzisz kobiety, dzieci i starców...
Bum...!
Nie...
Ale wiesz, prawdziwy imperator taki jak ty oszczędza kobiety i dzieci.
Mam nadzieję że tym razem dasz se spokój i nie będziesz już robił z siebie pośmiewiska... Niestety, chyba nie mam na co liczyć....
Koniec dyskusji, najlepiej proszę o zamknięcie tematu
Ale wiesz, prawdziwy imperator taki jak ty oszczędza kobiety i dzieci.
Mam nadzieję że tym razem dasz se spokój i nie będziesz już robił z siebie pośmiewiska... Niestety, chyba nie mam na co liczyć....
Koniec dyskusji, najlepiej proszę o zamknięcie tematu
Bum...!
tak, proszę modów o załozenie ankiety w tej sprawieKharnan pisze:Ja też. Ban powinien być bez ostrzeżeń.Pawełek pisze:jestem przeciwdybos pisze: Dlatego proponuje by osoby, które naruszają ogólne zasady dobrego wychowania i off-topują w sposób ordynarny i nagminny dostawały 2 ostrzeżenia i dożywotni ban. Co wy na to??