Od jakiegoś czasu wróciliśmy do 6 edycji battla i bardzo fajnie nam się gra. Dzięki temu dość sporo maluję. Chętnie podzielę się z Wami moimi pracami
Saurus Veteran:
Dzięki za dobre słowa, w rzeczywistość model wygląda 100 razy lepiej. Chyba czas wyciągnąć aparat z szafy a nie komórką robić
Wcześniej malowałem stare Saurusy. Oto rezultat:
Modele wojowników były w opłakanym stanie. Bronie połamane, brak główek, tarcze i modele zalane moczone 2 tygodnie w docie... Totalny brak miłości dla nich. U mnie dałem im schronienie i tyle co byłem w stanie, zadbałem.
Ano nawet dostał sztandar w spadku po Tomb Kingach.
Popracowałbym nad urozmaiceniem podstawki przy takim dużym i ważnym modelu. Może więcej roślinności i dodać pomocnika-skinka? No i przede wszystkim zrobić coś z tym odciskiem palca widocznym na ostatnim zdjęciu na kamieniu..
Taaaa odcisk paskudnie wyszedł w weekend to poprawie. Co do roślinności na 100% dodam czekam tylko na zamówione posywki, krzewy. Dzięki zwrócenie uwagi
Beszcza zaczales grac lizardmenami, brawo Ostatnio pakowalem cala moja kolekcje w sposob tak barbarzynski, ze nie moge sobie tego wybaczyc (ponad 18k puntow armia), natomiast jesli wroce to najwyzej bede mial duzo sklejania