Od jakiegoś czasu wróciliśmy do 6 edycji battla i bardzo fajnie nam się gra. Dzięki temu dość sporo maluję. Chętnie podzielę się z Wami moimi pracami
Saurus Veteran:
Beszcza maluję ;)
Moderator: Ziemko
Dzięki za dobre słowa, w rzeczywistość model wygląda 100 razy lepiej. Chyba czas wyciągnąć aparat z szafy a nie komórką robić
Wcześniej malowałem stare Saurusy. Oto rezultat:
Modele wojowników były w opłakanym stanie. Bronie połamane, brak główek, tarcze i modele zalane moczone 2 tygodnie w docie... Totalny brak miłości dla nich. U mnie dałem im schronienie i tyle co byłem w stanie, zadbałem.
Wcześniej malowałem stare Saurusy. Oto rezultat:
Modele wojowników były w opłakanym stanie. Bronie połamane, brak główek, tarcze i modele zalane moczone 2 tygodnie w docie... Totalny brak miłości dla nich. U mnie dałem im schronienie i tyle co byłem w stanie, zadbałem.
I kolejny. Tym razem Slann
Tak jak Warriorzy Slann był z brakami i zniszczony można powiedzieć tworzony od podstaw!
Tak jak Warriorzy Slann był z brakami i zniszczony można powiedzieć tworzony od podstaw!
Ano nawet dostał sztandar w spadku po Tomb Kingach.
Popracowałbym nad urozmaiceniem podstawki przy takim dużym i ważnym modelu. Może więcej roślinności i dodać pomocnika-skinka? No i przede wszystkim zrobić coś z tym odciskiem palca widocznym na ostatnim zdjęciu na kamieniu..
Popracowałbym nad urozmaiceniem podstawki przy takim dużym i ważnym modelu. Może więcej roślinności i dodać pomocnika-skinka? No i przede wszystkim zrobić coś z tym odciskiem palca widocznym na ostatnim zdjęciu na kamieniu..
Taaaa odcisk paskudnie wyszedł w weekend to poprawie. Co do roślinności na 100% dodam czekam tylko na zamówione posywki, krzewy. Dzięki zwrócenie uwagi
Beszcza zaczales grac lizardmenami, brawo Ostatnio pakowalem cala moja kolekcje w sposob tak barbarzynski, ze nie moge sobie tego wybaczyc (ponad 18k puntow armia), natomiast jesli wroce to najwyzej bede mial duzo sklejania
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Ziemko..czy jest szansa ze naczelna jaszczurka kraju wroci do aktywnego grania????kurcze...corazwiecej sie nas tu robi
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Watpie Przeszedlem na infinity, choc w nie tez nie gralem juz od roku. Planszowkom poswiecam najwiecej czasu kolekcja 115 juz jest
Ziemko zmiana armii dobrze mi służy choć gram już nimi prawie rok. Ale tylko stare edycję młotka wracaj to gry!