Slann update: jest podstawka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Slann update: jest podstawka
Witam wszystkich serdecznie
Chciałem zaprezentować Wam mojego Slanna
Oczywiście mile widziane porady oraz konstruktywne krytyki
Chciałem zaprezentować Wam mojego Slanna
Oczywiście mile widziane porady oraz konstruktywne krytyki
Ostatnio zmieniony 5 paź 2007, o 16:32 przez szme1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chaoschild
- Chuck Norris
Dosyc oczo*&^ne kolory i malowanie niezbyt dokladne, ale widac proby plynnych przejsc i rozjasniania. Calkiem niezle jak na swierzaka
Generalnie to skink jest albinosem i dlatego może siedzieć obok Slanna:)
Co do kolorów Slanna to wybrałem właśnie takie gdyż kojarzą mi się one z kolorami magii szczególnie fioletowy. A że slann to wg GW najlepszy czarodziej w grze to tak go pomalowałem. Podstawki specjalnie nie uchwyciłem bo dopiero co wymyśliłem jak będą wyglądać w mojej armii.
Dzięki za komentarze
Co do kolorów Slanna to wybrałem właśnie takie gdyż kojarzą mi się one z kolorami magii szczególnie fioletowy. A że slann to wg GW najlepszy czarodziej w grze to tak go pomalowałem. Podstawki specjalnie nie uchwyciłem bo dopiero co wymyśliłem jak będą wyglądać w mojej armii.
Dzięki za komentarze
Fajna dżunglasta podstawka, wykonanie też spoko. Nie podoba mi się natomiast kolorystyka, jestem przeciwniczką malowania gadzin w niebieskich kolorach. Wiem że GW sugeruje taką kolorystykę w swoich podręcznikach, ale prawdopodobnie dlatego, żeby było widać figurki na zdjęciach (zielona figurka na zielonym stole nie prezentuje się dobrze na okładce). Sama starałabym się uzyskać na nich jak najnaturalniejsze barwy z użyciem zgniłej zieleni i brązów. Coś w stylu Coldłanów Mrocznych Elfów z podrecznika.
Generalnie cała moja armia jest zielona poza herosami i salamandrami herosów chyba przemaluję na zielono nad salkami ciągle się zastanawiam ale slanna już takiego zostawię na bank. mnie się podoba:)
Jedyne co mnie przeraża to robota przy podstawkach, ale jeszcze z rok i skończę wszystkie:)
Jedyne co mnie przeraża to robota przy podstawkach, ale jeszcze z rok i skończę wszystkie:)