Może tego typu rzeczami warto by dzielić się na ogólnym?
Propozycja co do lig sa ok. Co do inicjatywy teamowek to uważam, ze obecnie wprowadzenie zaliczania większej ilości teamowke do rankingu doprowadzi do tego, ze cale top5 bedzie z underdogsów, a nie tylko top3. Liga już jest nudna - wygrywacie wszystko, i na jakies 99% dalej będziecie wygrywać - po co to dobijać?
Może podział rankingów na singlowy i druzynowy (klubowy)? Nowa formuła, generalnie coś ciekawego. W tym kierunku bym szedł.
Zmiany w rankingu
Moderator: swieta_barbara
Zmiany w rankingu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
ja tam nie mam obiekcji jeśli jest problem można zrobić 2 rankingi singlowy i drużynowy ale jest kilka ale:
Drużyny się zmieniają w większości, zarówno nazwy jak i składy to jak to będzie?
Kto będzie odwalał robotę rankingową, bo krzyczeć, że się chce mieć jest łatwo ale robić to już gorzej
Drużyny się zmieniają w większości, zarówno nazwy jak i składy to jak to będzie?
Kto będzie odwalał robotę rankingową, bo krzyczeć, że się chce mieć jest łatwo ale robić to już gorzej
Nie znam sie, ale juz dzis ranking oddziela single od teamowek na etapie wynikow. Nie wiem, nie znam się, ale mzoe jednak udaloby sie to prosto zrobic
+ wiem ze ten system to marzenie Sola, wiec ma chyba opracowany system jakby to dzialalo zeby byl szal.
+ wiem ze ten system to marzenie Sola, wiec ma chyba opracowany system jakby to dzialalo zeby byl szal.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."