Pędzlolizowe reaktywacje
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Brushlicker
- Falubaz
Pędzlolizowe reaktywacje
Hej Wam!
Dawno mnie tu nie było, ale ostatnimi czasy nie dość, że przyciśnięty portfelem wróciłem do malowania za cebuliony, to przede wszystkim oddałem się rozkoszy rekreowania wraz z bratem piękna 6-stej edycji WFB. Mam już kilka fotek, od jakiegoś czasu walają się tu i ówdzie w internecie, pomyślałem że dobrze się nadadzą na założenie galeryi, już niebawem kolejne prace
Na start mam oddzialiki do braciakowych HE
Shadow warriory
Moi bohaterowie
Popacykowany na zlecenie Norskański warlord do t9a, dla jednego z naszych użytkowników
Zlecone tauy
No i mój fav, w postaci mordheimowego ogra. Jako filler do milicji może go i na stole do battla pooglądam
Z chęcią przywitam każdy komentarz To super doza motywacji do pracy, a w najbliższym czasie przyda mi się jej sporo
Dawno mnie tu nie było, ale ostatnimi czasy nie dość, że przyciśnięty portfelem wróciłem do malowania za cebuliony, to przede wszystkim oddałem się rozkoszy rekreowania wraz z bratem piękna 6-stej edycji WFB. Mam już kilka fotek, od jakiegoś czasu walają się tu i ówdzie w internecie, pomyślałem że dobrze się nadadzą na założenie galeryi, już niebawem kolejne prace
Na start mam oddzialiki do braciakowych HE
Shadow warriory
Moi bohaterowie
Popacykowany na zlecenie Norskański warlord do t9a, dla jednego z naszych użytkowników
Zlecone tauy
No i mój fav, w postaci mordheimowego ogra. Jako filler do milicji może go i na stole do battla pooglądam
Z chęcią przywitam każdy komentarz To super doza motywacji do pracy, a w najbliższym czasie przyda mi się jej sporo
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Niby szósta edycja, ale ja nawet w czasach szóstej malowałem boki podstawek HE na szaro, a Khemri na kościsto-brązowo.
EDIT: Choć faktycznie zielone ranty wyglądają bardzo oldschoolowo.
EDIT: Choć faktycznie zielone ranty wyglądają bardzo oldschoolowo.
Ekstra, ładne, czyste prace, podoba mi się. Też pomalowałbym ranty na brązowo, ale to już kwestia gustu Jak pomalowałeś pancerze tau, żeby uzyskać takie nasycenie barwy?
Na zdjęciach tarcze niektórych spear elfów wyglądają jakby ranty były niedomalowane - jakby przebijał szary podkład. No i sztandar aż prosi się o jakiś freehand / runę.
Na zdjęciach tarcze niektórych spear elfów wyglądają jakby ranty były niedomalowane - jakby przebijał szary podkład. No i sztandar aż prosi się o jakiś freehand / runę.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Brushlicker
- Falubaz
- Brushlicker
- Falubaz
Klikanych obrazków nie propsuje ale White Lion mnie skusili i kliknąłem
Uwielbiam te modele, bardzo dobrze wygladają
Uwielbiam te modele, bardzo dobrze wygladają
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- Brushlicker
- Falubaz
Tak jak napisałem na FB , bardzo czyste i przyjemne dla oka malowanko.
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Jak za elfami nie przepadam, to te mi się podobają .
Jednak serce me skradł Ogr
Jednak serce me skradł Ogr
- Brushlicker
- Falubaz
- Brushlicker
- Falubaz
Wczoraj w przerwie między pacianiem zleceń postanowiłem zrobić coś bardziej rozwijającego i w ramach treningu technicznego zmalowałem takiego szkiela do shadespire.
Jak zwykle lepsze foty na blogasku https://brushlicker.blogspot.ro/2018/01 ... ner-1.html
Zapraszam do krytykowania/plucia/chwalenia czy radzenia Z NMM nigdy nie miałem do czynienia, ćwiczyłem też na tym modelu wet blending
Jak zwykle lepsze foty na blogasku https://brushlicker.blogspot.ro/2018/01 ... ner-1.html
Zapraszam do krytykowania/plucia/chwalenia czy radzenia Z NMM nigdy nie miałem do czynienia, ćwiczyłem też na tym modelu wet blending