Dla osób którym nie chce się czytac moich rosterek pogrubilem tekst
Po powrocie ze szkoły wpadłem na pomysł, że coś zdipuję. Strasznie mnie korciło żeby co utopic w bejcy tylko nie miałem pomysłu co... Padło na spawna. Zacząłem go malowac całego na zielono (snot) i ręko-macka czerwony VMC. Nie jest to ten najnowszy spawn tylko z wcześniejszej edycji. Nigdy nie wiem, która jest która . po pomalowaniu odkryłem problem spawn nie miescił sie do słoika w którym miałem roztwór. Stwierdziłem że nałoże bejce pędzlem i wyszło miszcz. Żadnych zacieków, niechcianych zalań i innych przygód.
Był tylko jeden problem- to było brzydkie i nudne. Wygląda jak kupa tyle, że zielona. Zwracam się do was z prośbą: pomórzcie mi dobrac kolorki do niego. Bejca: Sadolin extra orzech włoski.
Przy okazji pomyślałem, że wystawiłbym go na arenie w kategorii youngblood
Spawn
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Motylu , w Malowaniu i Poradach napisalem co wrzucac do Galerii , a co tutaj. Przerzucilem Twoj temat w odpowiednie miejsce. Btw. wystawiac figurke zdipowana do konkursu malarskiego to jak dla mnie zal.pl ....
Szczytem moich ambicji nie jest wcale zdipowanie spawna, niałem zamiar zrobic coś innego na arenę lecz miałbym 9 dni na pomalowanie ew. skonwertowanie i odpicowanie jakieś miniatury a to graniczy z cudem a takto może mi się poszczęści.
A wrzuciłem to do galerii bo możliwe że wieczorem wylądują w tym temacie zdjęcia...
A wrzuciłem to do galerii bo możliwe że wieczorem wylądują w tym temacie zdjęcia...
Jesli wrzucisz zdjecia to przeruce do galerii...
Owszem, musiałem w te sposób bo:Spoko po obronie w poniedzialek w mojej glowie nastąpi zresetowanie
a) Sawna nie byłbym w sanie sczepnąc
b) Spawna nie byłbym stanie zmieścic dosłoik w którym miałem roztwór
A cp sądzicie o tym żeby go pomalowac bleached bonem, flesh- ami, jasnymi brąami( mam odpowiednie z vallejo)