witam. mam maly problemik co wziac...
otoz na GT beda dopuszczeni specjale na UK i jest na 2000... taki troche zdupy format ale go lubia i mam problem co wziac...
Orion
2* 1lvl magowie ze scrollami
3* lucznicy
1* driady
2* wildzi ze sztandarami
1* 6 tancerzy
1* drzewko
lub
Orion
2* 2 lvl magowie
2* lucznicy
2* wildzi ze sztandarami
1* driady
1* 8 tancerzy z muzykiem
1* drzewo
czy tez
mag lord 4lvl z WoWE i scrollem
mag 2lvl z 2 scrollami
WD noble z teleportem
3* lucznicy
1* driady
2* wildzi ze sztandarem
2* tancerze, jedni to 9 z FCG a drudzy to 6FCG
1* drzewko
ktore wybrac?
WE na GT
WE na GT
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Do wozenia magow sprawdzila mi sie 5 tancerzy bez niczego. FCG jest zdecydowanie zbedny. Po prostu trzeba ich trzymac poza zasiegami (szarzy, strzelania, magii). Taka skromna eskorta sprawdza sie szczegolnie wtedy, kiedy walisz z lore of life i musisz tylko widziec wroga (bez zasiegu od maga), by mu przywalic z polowy dobrych czarow. Wtedy stajesz sobie w bardzo, bardzo odleglym koncu stolu i niszczysz.Scimitar pisze:nie zmieścisz tam nigdzie 2x driady ??
co to Oriona to myślę, że pkt. szkoda; a tancerze w liczbie 6 do wożenia magów tacy niezbędni ??
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
6 z FCG jest przeplacona.
Orion slaby nie jest , potencjal ma niezly tylko troche drogi jest... Mimo wszystko wzialbym wersje ETC czyli 3ecia... Napsisz mi na gg jak poszlo , XIII KOHORTA gora !!
zastanawialem sie nad tym i:
Orion ma bolca przenosnego w dodatku magicznego!
W szarzy ma sile 7 i znowu maiczne ataki...
s5 i t5 daja calkiem solidna apcje ataku... nie zlamie sie ale oczywiscie moze wyparowac... daje LD10 i sieje terror
szarza na 18 cali i panika przy pierwszej szarzy...
pamietajmy ze beda inne specjale i jakos kolesi na smokach trza rozkrecic... na kawalerie wtedy tez cos mam bo bolec jest i panika i terror...
s5 i t5 daja calkiem solidna apcje ataku... nie zlamie sie ale oczywiscie moze wyparowac... daje LD10 i sieje terror
pamietajmy ze beda inne specjale i jakos kolesi na smokach trza rozkrecic... na kawalerie wtedy tez cos mam bo bolec jest i panika i terror...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
wlasnie na tle niektorych speciali wyglada tak sobiebigpasiak pisze:zastanawialem sie nad tym i:
nie moze dostac od thoreka bo nie jest LT a tylko LT bohaterowie moga dostac ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
wiem ze nie wyglada bosko ale to juz jest cos... no i drzewko moze pociac dobrze... najpierw strzelajac a potem szarza z sila 7 i trafianiem na 3+...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
wiem ze nie wyglada bosko ale to juz jest cos... no i drzewko moze pociac dobrze... najpierw strzelajac a potem szarza z sila 7 i trafianiem na 3+...
Abandoned
Abandoned