Spam Szamana, odcinek kolejny

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Rafał pisze:Oki spoko rozumiem ale po co komu driady bez tulowi :D :P
Tomash pisze:W pudełku jest nadmiar rączek. Kupienie u nas samych tułowi i doklejenie pozostałych z całego pudełka gałęzi pozwala taniej zbudować kolejne figurki.
czytanie ze zrozumieniem sie klania, panie administartorze :badgrin:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

Szaman pisze:
Tomash pisze:W pudełku jest nadmiar rączek. Kupienie u nas samych tułowi i doklejenie pozostałych z całego pudełka gałęzi pozwala taniej zbudować kolejne figurki.
czytanie ze zrozumieniem sie klania, panie Szamanie :badgrin:

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

:lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

GreatTaurus pisze:
Szaman pisze:
czytanie ze zrozumieniem sie klania, panie Szamanie :badgrin:
Ty tez masz z tym problemy? :shock:
Rafał spytal, po co komu driady bez tulowi, a nie po co komu tulowia :roll:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Tomash to zrobcie tulowia w takiej cenie , zeby nikt nie kozaczyl probujac taniej regimenty skladac...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

ba, zrobcie takie ceny, zeby nikt nie kozaczyl i musial cale boxy kupowac... :wink:

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Szaman pisze:ba, zrobcie takie ceny, zeby nikt nie kozaczyl i musial cale boxy kupowac... :wink:
Albo zamknijcie interes po prostu ;)
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Szaman pisze:Ty tez masz z tym problemy? :shock:
Rafał spytal, po co komu driady bez tulowi, a nie po co komu tulowia :roll:
Ty, Szamanku, masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nikt inny.

Ponieważ nie chwytasz, póki Ci explicite nie napisać i najwyraźniej gubisz się w wątkach dłuższych niż dwa posty ;) , oto przypomnienie rozmowy:
Rafał pisze:Kiedy beda magnesy i driady (bo sa same rece itp a nie ma tulowi) ??
Tomash pisze:Driady: generalnie nowe pudło danego typu kupujemy, jak nam się obecne przynajmniej zwróci (czasem wystarczy że w 80%). Na driady mieliśmy jednego czy dwóch klientów - wykupili tułowia i koniec.
Rafał pisze:Oki spoko rozumiem ale po co komu driady bez tulowi Very Happy Razz
Błogosławieni, którzy myślą i próbują zrozumieć zanim coś napiszą. Prawda, Szamanku? :twisted:
Ziemko pisze:Tomash to zrobcie tulowia w takiej cenie , zeby nikt nie kozaczyl probujac taniej regimenty skladac...
Jedyny sensowny post w zalewie kilku ostatnich.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

coz, Tomashu, jednak to Ty masz problem :badgrin: - pada pytanie, po co komu czesci bez tulowi, a Ty odpisujesz, dlaczego ludzie kupuja tulowia. dalej tego nie lapiesz? :roll:

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Hahahahha dalej sie kloci :lol2:
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Szaman pisze:coz, Tomashu, jednak to Ty masz problem :badgrin: - pada pytanie, po co komu czesci bez tulowi, a Ty odpisujesz, dlaczego ludzie kupuja tulowia. dalej tego nie lapiesz? :roll:
Maciek - daj spokój. Już nawet ja zrozumiałem ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Kruti pisze:
Szaman pisze:coz, Tomashu, jednak to Ty masz problem :badgrin: - pada pytanie, po co komu czesci bez tulowi, a Ty odpisujesz, dlaczego ludzie kupuja tulowia. dalej tego nie lapiesz? :roll:
chyba jednak nie :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Szaman vs. reszta świata - ciąg dalszy :badgrin:

Napiszę Ci jeszcze raz. Tym razem ważniejsze fragmenty wytłuszczę. Wciąż mam nadzieję, że w końcu przestaniesz robić z siebie ... ;)
Tomash pisze:Driady: generalnie nowe pudło danego typu kupujemy, jak nam się obecne przynajmniej zwróci (czasem wystarczy że w 80%). Na driady mieliśmy jednego czy dwóch klientów - wykupili tułowia i koniec.
Rafał pisze:Oki spoko rozumiem ale po co komu driady bez tulowi Very Happy Razz
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Szaman pisze:
Kruti pisze:
chyba jednak nie :wink:
Faktycznie - masz rację. Kolega zapytał: po co komu driady bez tułowi, a nie po co komu same tułowia do driad. Odnieść to można zatem do pytania - kto kupi samą pozostałość po driadach.

Sorki Szamanku :mrgreen:

Na marginesie - ta dyskusja to klasyczny przykład off topu, w którym czynny udział biorą modzi i admini ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Stef juz zalapal, ale Tomash najwyrazniej potrzebuje jeszcze troche czasu. to juz z reszta drugi raz, gdy probuje mi wytknac blad. ciagle bezskutecznie... :badgrin:

ale fakt: offtop to jest tegi - Tomash jak zrozumie swoj blad to pewnie go wytnie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Szaman pisze:
Tomash jak zrozumie swoj blad to pewnie go wytnie :mrgreen:
Ciekawe ile to może potrwać... :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Kruti pisze:
Szaman pisze:
Tomash jak zrozumie swoj blad to pewnie go wytnie :mrgreen:
Ciekawe ile to może potrwać... :lol2:
chcialbym moc powiedziec "wkrotce sie przekonamy" :lol2:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Tobie się wciąż wydaje, że nie rozumiem. Wiem, że pytanie było po co driady bez tułowi (a nie po co tułowia bez rączek). Natomiast ja koledze Rafałowi objaśniłem, że jako sklep z bitsami nie myślimy "po co komu dana część" - ot, mechanizm rynkowy zadziałał tak, że akurat tułowia kupili, a ręce zostały. Po co komu same ręce? Na konwersje, podstawki i inne śmieciarki :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

PS. To miał być edit poprzedniego posta, ale okazało się że gościem Wojewódzkiego była dziś Lipińska :)

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Tomash pisze:Tobie się wciąż wydaje, że nie rozumiem.
Obawiam się, że tak wynikało z przytaczanych przez Ciebie postów. Cóż 1-0 dla Szamana ;) Ale oczywiście to dopiero początek meczu. Jest jeszcze tyle tematów do zaspamowania :twisted:
Obrazek

Zablokowany