Mastery 2019
Moderator: swieta_barbara
Mastery 2019
Powoli można zakładać temat, tym bardziej że jeden punkt jest już pewny:
DMP 2019 - Kraków, Stara Zajezdnia 13/14.07
26-27 Stycznia - DMK - Kraków - 3 osobowe
23-24 Luty - Syreni Spiew - Warszawa - 4 osobowe
30-31 Marzec - Świdkon - Świdnik - Singiel 4500
Kwiecień -
18-19 Maj - Orcze Gniazdo -Szczyrk -Singiel 4500
22-23 Czerwca - Salamaster - Włocławek- Singiel 4500
13-14 Lipca - DMP 2019 - Kraków - 5 osobowe
Sierpień -
Wrzesień -
Październik -
Listopad -
Grudzień -
DMP 2019 - Kraków, Stara Zajezdnia 13/14.07
26-27 Stycznia - DMK - Kraków - 3 osobowe
23-24 Luty - Syreni Spiew - Warszawa - 4 osobowe
30-31 Marzec - Świdkon - Świdnik - Singiel 4500
Kwiecień -
18-19 Maj - Orcze Gniazdo -Szczyrk -Singiel 4500
22-23 Czerwca - Salamaster - Włocławek- Singiel 4500
13-14 Lipca - DMP 2019 - Kraków - 5 osobowe
Sierpień -
Wrzesień -
Październik -
Listopad -
Grudzień -
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ja dla odmiany powiem - jeśli któryś klub potrzebuje pomocy z researchem miejsc na turniej, rozpisaniem zapytań do obiektów i zebraniem ofert, planowaniem imprezy czy skleceniem trzymającego się kupy budżetu imprezy, to deklaruję swoją pomoc.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
jak widać wczesne planowanie pomaga frekwencyjnie - w pierwszym poście uaktualniłem kalendarz - pytanie do pozostałych organizatorów czy coś już wiadomo? (czy planują coś organizować w przyszłym roku i jeśli tak to czy znana jest już data)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ośmiornica może zorganizować 2 Mastery
Kwiecień - 20-21 Solo ETC
Wrzesień-21/22/Październik-19/20 Parówka - Turniej mocno imprezowy
Nie wiem jak inne ośrodki to widzą ale możemy również podmienić terminy i wykminić jakiś klimatyczny Master bo mamy dobrą bazę pod wszystko w łodzi i okolicach jak się okazało po ostatnich riserczach
Kwiecień - 20-21 Solo ETC
Wrzesień-21/22/Październik-19/20 Parówka - Turniej mocno imprezowy
Nie wiem jak inne ośrodki to widzą ale możemy również podmienić terminy i wykminić jakiś klimatyczny Master bo mamy dobrą bazę pod wszystko w łodzi i okolicach jak się okazało po ostatnich riserczach
Warszawa zrobi mastera - turniej 23-24.02.2019. Zapraszam do tematu w dziale turniejów, żeby porozmawiać o formacie.
@Napadzior - turniej w święta Wielkanocy Wam nie wypali raczej.
@Napadzior - turniej w święta Wielkanocy Wam nie wypali raczej.
Też analizowałem kwiecień, ale to ciężki czas, bo albo przed świętami, albo wchodzi w przedłużony weekend majowy, więc koliduje z wypoczynkiem.
Ja to myślałem o małym Masterku dla wypełnienia luki w kwietniu, bardziej dla naszego łódzkiego środowiska bo mamy kilka nowych młodych osób i chce by mogły poczuć jak wygląda Master, zobaczyć lepszych graczy itd. Łatwiej będzie im przybyć na Mastera na Mastera niż jechać na daleki wyjazd z Napadziorem, wiecie dla mnie Master to coś więcej niż tylko gra w figurki i nie chce wciągać niepełnoletniego narybku w ciężkie tryby Ośmiornicy wyjazdowej
I kandydatów na selekcjonerów!Klaudel pisze:+1 Stan. dawac mastery!
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
- Big Boss M.
- Falubaz
Szczyrk to nie Śląsk?:DStan pisze:Fajnie, że Śląsk wraca na mapę
Co z Poznaniem?