Rydwan Help
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Rydwan Help
Co sie dzieje jeśli rydwan jest celem szarży od frontu,czy szarżująca jednostka za każdym razem obrywa hity(k6)? pleas help bo mi sie kumple pobija zaraz....

rydwan wypłaca hity tylko wtedy gdy sam szarzuje lub overrunuje.
szarzowany wolnostojacy rydwan nie wypłaca impactów.
szarzowany wolnostojacy rydwan nie wypłaca impactów.

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Natchniony dyskusją w temacie o DP i domku, powołując się na analogię rydwanu i Steam Tanka (który impakty moim rydwanom wypłacił gdy w niego zaszarżowały), oraz na przecieki o ASF Elfów, zgłaszam koncepcję, że rydwan HE będzie takie impakty wypłacał.Asassello pisze: szarzowany wolnostojacy rydwan nie wypłaca impactów.
A teraz szybko uciekam do Ameryki Południowej.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
-
- Chuck Norris
Niestety HE rydwan nie będzie tego robił choćby z tego powodu, że ASF mają tylko elfy a nie inne modele więc w tym przypadku wypłaci tylko wcześniej ataki załoga rydwanu 

przykro mi, ale asf z speed of asurian nawet przy najbardziej sprzyjajacej koncepcji nie daje nic rydwanowiJedy Knight pisze:Natchniony dyskusją w temacie o DP i domku, powołując się na analogię rydwanu i Steam Tanka (który impakty moim rydwanom wypłacił gdy w niego zaszarżowały), oraz na przecieki o ASF Elfów, zgłaszam koncepcję, że rydwan HE będzie takie impakty wypłacał.Asassello pisze: szarzowany wolnostojacy rydwan nie wypłaca impactów.
A teraz szybko uciekam do Ameryki Południowej.

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Shino pisze:przykro mi, ale asf z speed of asurian nawet przy najbardziej sprzyjajacej koncepcji nie daje nic rydwanowiJedy Knight pisze:...
A teraz szybko uciekam do Ameryki Południowej.wiec lepiej probowalbym zawsze dawac +2 do sily na szarzowanych dragon princow
przynajmniej wyglada to wiarygodniej
Takie kwestie lubię z Tobą omawiać.

Przypominam jednak, że uciekłem do Ameryki Południowej i nie piszę więcej o impaktach ASF dla rydwanów i +2 do siły dla DP....

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.