Rydwan Help

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Torin
Wałkarz

Rydwan Help

Post autor: Torin »

Co sie dzieje jeśli rydwan jest celem szarży od frontu,czy szarżująca jednostka za każdym razem obrywa hity(k6)? pleas help bo mi sie kumple pobija zaraz....;)

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Tylko jak rydwan tez jest szarzujacy (np overrunowal ture wczesniej w cos i potem cos innego w ten combat od przodu wbilo sie jeszcze)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

rydwan wypłaca hity tylko wtedy gdy sam szarzuje lub overrunuje.

szarzowany wolnostojacy rydwan nie wypłaca impactów.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Asassello pisze: szarzowany wolnostojacy rydwan nie wypłaca impactów.
Natchniony dyskusją w temacie o DP i domku, powołując się na analogię rydwanu i Steam Tanka (który impakty moim rydwanom wypłacił gdy w niego zaszarżowały), oraz na przecieki o ASF Elfów, zgłaszam koncepcję, że rydwan HE będzie takie impakty wypłacał.

A teraz szybko uciekam do Ameryki Południowej.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

JaSzczuras
Chuck Norris

Post autor: JaSzczuras »

Niestety HE rydwan nie będzie tego robił choćby z tego powodu, że ASF mają tylko elfy a nie inne modele więc w tym przypadku wypłaci tylko wcześniej ataki załoga rydwanu :)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Jedy Knight pisze:
Asassello pisze: szarzowany wolnostojacy rydwan nie wypłaca impactów.
Natchniony dyskusją w temacie o DP i domku, powołując się na analogię rydwanu i Steam Tanka (który impakty moim rydwanom wypłacił gdy w niego zaszarżowały), oraz na przecieki o ASF Elfów, zgłaszam koncepcję, że rydwan HE będzie takie impakty wypłacał.

przykro mi, ale asf z speed of asurian nawet przy najbardziej sprzyjajacej koncepcji nie daje nic rydwanowi ;) wiec lepiej probowalbym zawsze dawac +2 do sily na szarzowanych dragon princow :) przynajmniej wyglada to wiarygodniej

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Shino pisze:
Jedy Knight pisze:...
przykro mi, ale asf z speed of asurian nawet przy najbardziej sprzyjajacej koncepcji nie daje nic rydwanowi ;) wiec lepiej probowalbym zawsze dawac +2 do sily na szarzowanych dragon princow :) przynajmniej wyglada to wiarygodniej

Takie kwestie lubię z Tobą omawiać. :)
Przypominam jednak, że uciekłem do Ameryki Południowej i nie piszę więcej o impaktach ASF dla rydwanów i +2 do siły dla DP.... :P
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

ODPOWIEDZ