FAQ
Moderator: Yudokuno
FAQ
Wobec tego, że każdy chcąc się dowiedzieć czegoś, zakłada osobny temat, postanowiłam to uporządkować. TUTAJ wpisujemy pytania dot. DE, TUTAJ na nie dpowiadamy.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Dolaczyc nie moze, ale nic mu nie zabrania zaczynac gry w oddziale.ajpinus pisze:Zasada z rulebook'a mowi ze bohater unbreakable a taki jest bsb ze sztandarem nagarythe nie moze dolaczyc do jednostki ktora nie jest unbreakable. Wiec w sumie jak to rozumiec?? Czy GW wydalo jakas errate odnosnie tego sztandaru ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
wał czy jak?Scimitar pisze:Dolaczyc nie moze, ale nic mu nie zabrania zaczynac gry w oddziale.ajpinus pisze:Zasada z rulebook'a mowi ze bohater unbreakable a taki jest bsb ze sztandarem nagarythe nie moze dolaczyc do jednostki ktora nie jest unbreakable. Wiec w sumie jak to rozumiec?? Czy GW wydalo jakas errate odnosnie tego sztandaru ??
Naginanie zasad i tyle.Dolaczyc nie moze, ale nic mu nie zabrania zaczynac gry w oddziale.
Może dołączyć się normalnie - banner daje całemu oddziałowi unbreakable.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
nie.
- Paraszczak
- Falubaz
Nooo Scimi...ciekawe jak byś mi to sprzedał. Oddziały wystawia się przed bohaterami. Kiedy wystawiłbyś unit COKs z BSB? W trakcie wystawiania oddziałów czy Herosów?Scimitar pisze:Dolaczyc nie moze, ale nic mu nie zabrania zaczynac gry w oddziale.ajpinus pisze:Zasada z rulebook'a mowi ze bohater unbreakable a taki jest bsb ze sztandarem nagarythe nie moze dolaczyc do jednostki ktora nie jest unbreakable. Wiec w sumie jak to rozumiec?? Czy GW wydalo jakas errate odnosnie tego sztandaru ??
pzdr: JP
nie do konca - po zakonczeniu walki jest faza free maneuvres, w ktorej jesli wygrales mozesz obrocic sie frontem do przeciwnika lub poszerzyc front.Pitagoras pisze:nie dokońca rozumiem. możesz jaśniej? czyli że tak: zaszarżowałem na flanke. o pierwszej walce przeciwnik wygrał, ale się nie złamałem. czyli w jego turze może się obrócić do mnie przodem? tak to rozumiem.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.