HE Chorego WIP (update:2 bolec i unit SM WIP - 18.VII.2007)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

HE Chorego WIP (update:2 bolec i unit SM WIP - 18.VII.2007)

Post autor: Chory »

Nie bijcie bo to zwykły tabletop.A figurk ina żywo wyglądaja lepiej.Armia w całosci bedzie sie IMO prezentowac bardzo fajnie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 18 sie 2007, o 18:04 przez Chory, łącznie zmieniany 14 razy.

lith
Oszukista

Post autor: lith »

Jak na zwykly tabletop to sa troche za dobre :P Fajne, ten fiolet bedziesz laczyl z bialym? To bedzie glowny kolor, czy tylko ta obsluga taka?

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Bardzo fajni obsługanci i do tego spoko skonwertowani .No i fajny dobór kolorów :wink:

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Kolorem przedownim bedzie fiolet(musze sie nuczyc operowac tym kolorem ) i róż(zeby nikt mi bezpodstawnie nie mówił że gram pedalską armią :) ).Oprócz tego biały i komando khaki rozjasniane na płaszcze.Kolory dziwne ale malowanie białych HE to masakra a malujac swoje poprzednie armie juz wiekszosc kolorów użyłem wiec trzeba cos nowego :)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

wykoanie na wielki plus ale ja jakoś nie widze innych HE jak niebiesko białych, cóz takie zboczenie, po prostu przyjołem, ze ta armia ma być taka metaliczna, wyrachowana wręcz zimna a niebiesko-białe ze sporą ilością stali daje mi to wyobrażenie. Ewentualnie coś na wzór starozytnej grecji, wszystko w złocie(epoka brązu) ;) czerwone szaty i piorupusze, czaarne konie. Tak wiec wybór Twój wybór kolorów Chory mi się nie podoba ale wykoannie bardzo dobre i porzadne :D . Tak wiec na epwno mozesz być zadowolony z siebie :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

tojest międzi pro a table top... na pro za mało na table top za dużo (table top to zrobić twarz malnąć 2 kolorami i troszki stali) ogolnie bardzo ładne mnie podobają sie pomysły z rożnymi kolorami u haji sam kiedyś myślałem żeby miją armię malować w odcieniach żóltego i bialego ale stwierdziłem że niebieski ładniejszy (kiedyś walne tu moje figurki)

pozdrawiam i trzymaj tak dalej... :D

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Wreszcie inne niż niebieskie HE :). I do tego w tak uroczo pedalskich kolorach, że aż ślinka cieknie ;). Ale pomalowani bardzo ladnie, czysto i starannie.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Oprócz tego biały i komando khaki rozjasniane na płaszcze
Nie polecam. Malownie na komando khaki jest kilkanaście razy gorsze, od malowania na biało. Ta farba w ogóle nia kryje. Czy na białym, czy na czarnym podkładzie i tak są prześwity. Bez aerografu nawet o tym nie myśl.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nareszcie jakies pedalskie kolorki - wreszcie nie bedzie watpliwosci - ale przynajmniej bedziesz mial pierwsza armie , ktora dumnie prezentuje swoja odmiennosc ;) Malowanie nie powala , ale slabe tez nie jest - cala armia tak pomalowana bedzie robila dobre wrazenie.. !!

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Nie polecam. Malownie na komando khaki jest kilkanaście razy gorsze, od malowania na biało. Ta farba w ogóle nia kryje
Wiem ze jasne kolory nie kryją.Ale jak sie 2 razy przejedzie farba to jest oki :).Choc jest to nudna robota.
Malowanie nie powala
Nie maluje jak jebajowcy.ALe wiadomo ze mógłbym nad kazdym figsemsiedziec po 15 godzin ale kiedy bym ja armie skończył.Dlatego nie wrzuciłem tych figsów do galerii bo by mnie ebajowcy wgnietli w ziemie 8)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Chory - ale ja uwazam , ze Twoje malowanie jest przyzwoite i prawidlowo , ze malujesz tak a nie inaczej !!! Jak to ma byc figurka do grania to jest bardzo przyzwoita :)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

pomalowane przyzwoicie, jednak mi sie nie podoba kolorystyka - ten rozjasniany fioletowy nijak mi pasuje do tych figurek.
Obrazek

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Uaktulaniony został pierwszy post.Zdjecia bolca ciut za ciemne.On nie jest aż tak ciemny.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

bolec ładny a magowie no cóż mogłeś się bardziej postarać z green stuffen ja zrobiłem wypasionych może uda mi się zamieścić zdjęcia ( nie mam aparatu cyfrowego ehh...)

ogołnie to bardzo mi się podobają twoje praca tak trzymaj

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

bolec z obsługą robią wrażenie,konwersja magów spox choc ja bym im przykleił jakiś sztylet do pasa dla wysywigu

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Dodałem maga.

Za pare dni wrzuce kolojenych.

To jest tabletop wiec prosze o nie rzucanie mi ocenami :)
I o łaskawy wyrok u 2 blizniaków z Lublina(muzyka i romana) 8) :wink:

A i zdjecie nie jest super.W rzeczywistosci ten mag wyglada lepiej.

Awatar użytkownika
Muzyk
Mudżahedin

Post autor: Muzyk »

No, hmm...taki popularny ostatnio table top po 3-5 przejść rzucających się w oczy, w dodatku w oczojebnych kolorach... taka moda. Na turniejach pewnie będą max punkty chyba, że będzie oceniał ktoś kto się na tym zna jak np. przed wczoraj Iruck z CofC. Tyle!

Pozdro, ZDROWIEJ! ;)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

czy ja wiem czy to table top :wink: patrzac na nasze stoly to .........:D
mnie sie podobaja tylko metaliki nie bardzo ;)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

całkiem fajne

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

No, hmm...taki popularny ostatnio table top po 3-5 przejść rzucających się w oczy, w dodatku w oczojebnych kolorach... taka moda. Na turniejach pewnie będą max
A po co więcej?
3 zdecydowanie wystarczają, 5 to już estrawagancja :P
Przecież w armii ma się koło 100 modeli. Ile miałoby to zająć czasu?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ