High Elf
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mnie tam się podoba .
NMM bardzo fajne jedynie te wlosy ............
- Chaoschild
- Chuck Norris
Elf naprawde porzadny. Ostatnio widzi sie ich sporo w tej samej kolorystyce.
Porzadna podstawka i bedzie git.
Porzadna podstawka i bedzie git.
Stary to wez pomaluj jednym kolorem caly plaszcz i nie bedziesz mial zadnych za ostrych przejsc na plaszczu No i jakie bedziesz mial plynne przejscia Moim zdaniem plaszcz jest zrobiony bardzo dobrze !!!Fanatyk pisze:IMHO za ostre przejścia na płaszczu i do tego te włosy...ciut zlewają się z elementami skórzanymi.
A co do NMM...miód...
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Dobre strony:
*NMM, mieczyk super:P
*kryształki fajne
Nie podobają mi się włosy(jak niedokończone), płaszczyk, pochwa na miecz też jak niedokończona no i podstawka biedna nieco ale czarny fajny jest
*NMM, mieczyk super:P
*kryształki fajne
Nie podobają mi się włosy(jak niedokończone), płaszczyk, pochwa na miecz też jak niedokończona no i podstawka biedna nieco ale czarny fajny jest
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
jest wporzadku
Inteligentna odpowiedź inteligentnego człowiekaZiemko pisze:Stary to wez pomaluj jednym kolorem caly plaszcz i nie bedziesz mial zadnych za ostrych przejsc na plaszczu No i jakie bedziesz mial plynne przejscia Moim zdaniem plaszcz jest zrobiony bardzo dobrze !!!Fanatyk pisze:IMHO za ostre przejścia na płaszczu i do tego te włosy...ciut zlewają się z elementami skórzanymi.
A co do NMM...miód...
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
WoW:D
Witam panie Antku, mam nadzieję że to był ostatni tego dnia post z tak rozwinietą treścią a jednocześnie głęboko ukrytym sensem. Jesteśmy zmęczeni całodziennym pobytem w pracy/szkole żeby nas katować takimi sloganami.
Jednocześnie mam taki mały apel do uzytkowników aby mimo przesilenia wiosennego zadbali o swój poziom wypowiedzi na forum.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia, Troyan.
Witam panie Antku, mam nadzieję że to był ostatni tego dnia post z tak rozwinietą treścią a jednocześnie głęboko ukrytym sensem. Jesteśmy zmęczeni całodziennym pobytem w pracy/szkole żeby nas katować takimi sloganami.
Jednocześnie mam taki mały apel do uzytkowników aby mimo przesilenia wiosennego zadbali o swój poziom wypowiedzi na forum.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia, Troyan.
Kolego RAGE !!! Prosze nie bawic sie w nekromancje , poza tym Twoje posty ma ja znikoma zawartosc merytoryczna , jesli chcesz komentowac prace to napisz cos wiecej , albo nie pisz w ogole... Nastepne takie posty bede kasowal...
Ziemko
Ziemko
Nmm fajny aczkolwiek nie do tego mam uwagę. Cieniowanie płaszcza na plecach jakoś tak dziwnie wygląda, zwłaszcza zaciemnienie po prawej stronie... I chyba dziwnie aparat ti ujął.