Ponieważ moi Crusaderzy są chyba jedyną armią w grze bez strzelców z Critical Shotem, zacząłem się interesować czy aby nasza obecna interpretacja tej zasady nie jest czasem zbyt mocna?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
nie wiem po co zadawałeś te pytanie na stronie rypera, przecierz akurat ta zdolności jest jasno opisana!!, wynika to chyba z twojego pojmowania słabej armii, ale powiem są one w miarę równe, może inwestujesz tylko w nie tą części armi którą powinieneś!!
A kto Cię naciął, że jest inaczej? Ja mam CS tylko na bohaterach i nie użyłem go nigdy (Eawood Silverrain ma też Marksman/3, więc z jego RAVem rachunek jest prosty). Kusznicy Zahora mają CS ale on wie, że to działa tylko w zamian za drugą akcję
Pytanie zadałem, bo fraza o podwójnych obrażeniach jest w osobnym akapicie i w takim Warhammerze już jest to podstawa do podważenia ciągłości z poprzednim akapitem
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl