We King

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

We King

Post autor: Ziemko »

Tutaj najslabsza z 3ech prac , oryginalna wlocznie ma zastapiona staffem , ktory mi bartas z gsu zrobil ( wielkie dzieki ) , bardzo jestem zadwolony z szat , a twarz strasznie skopalem...

Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wygląda jakby focha strzelił ;)
Figurki Reapera jednak kopią tyłek.
Fajne szmaty, ale zdechłe kolory trochę psują wrażenie. Jak masz reaperową farbkę Clear Green, to może 2-3 laserunki na zielonym płaszczu?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

skopanej twarzy nie widac (moze i lepiej elf z cipka pod okiem nie byl by fajny :P ) szaty rzeczywiscie spoko jednak model jakos do mnie nie przemawia szczegolnie ten plomien na lasce (kolory) sorry
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Tez do kolorow lagi nie jestem do konca przekonany , tylko mialem problem jakie wybrac :roll: Chyba nawet niebieskie bylyby lepsze...

Odnosnie zgnilej zieleni , to niestety ostatnio w takiej gustuje , choc wiem , ze bardzo duzo ludzi taka nie pdochodzi...

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Ten elf patrzy na swojego małego ptaszka i mówi że nie moga dać teraz plamy.

Model śliczny.
I zgodzę się że te kolorki trochę za bardzo mdłe.
No i ten płomień na lasce jakiś taki dziwny(może jeszcze jeden odcień fioletu by to poprawiła).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

SexRocket pisze:plomien na lasce
mam nadzieje, ze to jednak nie plomien - plomien powinien byc mimo wszystko w pionie...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Post autor: Krassus »

Uwielbiam tą figurkę. Sam niedługo zabieram się za malowanie takowej. Mi również nie podoba się dobór kolorów na lasce. Zgniła zieleń jest natomiast bardzo fajna, jest przytłumiona i nie wali po oczach.
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

Awatar użytkownika
Megi
Wałkarz

Post autor: Megi »

Praca taka sobie, głównie przez kolory, które są troszkę nie do pary. Tak jakbyś trochę na siłę tam wrzucił ten fiolet i niebieski, żeby figurka robiła większe wrażenie. Za to całkiem nieźle wygląda płaszcz.

Awatar użytkownika
slonkutno
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: slonkutno »

Dla mnie kolory spoko, nie lubię jak biją po oczach, tylko model jest taki za kolorowy i tak jak pisała większość te kolory na lasce ( coś ty pił że miałeś taką jazdę aby dobrać takie kolory ;-] )
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No wlasnie nie wiem co pilem :D:D:D Rzeczywiscie kolor laski nie jest fajny , moglem jakiegos innego koloru uzyc , no ale co poradzic juz po frytach , a koles na ebayu juz bidniety :wink:

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Praca ogólnie ok, ale nie podoba ni się schemat kolorystyczny i jak sam wspomniałeś, twarz mówi "kik me in da nuts". NA zdjęciu od przodu po lewej stronie strasznie nierówne są przejść na płaszczu, wyglądają trochę jakby były ubrudzone. Ale poza tym na stół się nada :wink:

Awatar użytkownika
Emilianek
Chuck Norris

Post autor: Emilianek »

Nie znam sie za bardzo na tym ale moim zdaniem kolory sa spoko a ten fioletowy nadaje kontrastu. :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

laske popraw troszeczke, dodaj jeszcze pare warstw ;) (albo to wina fotek)
twarzy nie widac,
szata wywalona w kosmos :)

ODPOWIEDZ