Karl Franz SKOŃCZONY !!!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Karl Franz SKOŃCZONY !!!
Z góry przepraszam za kiepskie zdjęcie, czerwony kolor na figurce nie jest taki jarzący. Póki co udało mi się skończyć gryfa. Chciałam, żeby jego kolorystyka była jak najbardziej naturalna, dorobiłam też z gsu siedzonko, nie starałam się nad nim zbytnio (i tak prawie całe będzie zasłonięte). Teraz zabieram się za figurkę Karla, jak skończę wrzucę jakieś lepsze fotki.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2008, o 19:56 przez Megi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bym mu nie robił czerwonego siedzonka, ten fioletowy język też mi kolorystycznie nie pasuje, piórka są spoko tylko na lotkach ten czarny przydało by się bardziej rozjaśnić ( chyba że tak tylko wygląda na zdjęciu ), ale z ogólną oceną poczekam do samego końca ;]
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
naturalna kolorystyka gryfa... dobre
Model pomalowany starannie i fajnie kolorystycznie. Zobaczymy jak będzie z Karolkiem i wykończoną podstawką. Jak na razie na prawdę dobry.
P.S.
No i po za tym malowany przez przedstawicielkę płci pięknej.
Model pomalowany starannie i fajnie kolorystycznie. Zobaczymy jak będzie z Karolkiem i wykończoną podstawką. Jak na razie na prawdę dobry.
P.S.
No i po za tym malowany przez przedstawicielkę płci pięknej.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
Dobra robota. Bardz dobry overbrush ( przynajmniej na takowy wyglada) , kolory standardowe , ale w jego przypadku to akurat plus. Rewelacyjny dziob , czekam na calosc z jezdzcem , oby tak dalej
Gryf nie ma fioletowego języka tylko różowy . Faktycznie czarne końcówki skrzydeł były trochę dziwne tak więc dodałam tam jeszcze czarne paseczki, mam nadzieje ze teraz prezentują się lepiej. Co do naturalnej gryfiej kolorystyki, to miałam na myśli coś co sprawia, że figurka wygląda żywo, GW zawsze malowało ten model w jaskrawego tygrysa, a skrzydła w paski, nie mówiąc juz o gryfie Elthariona... takie sztuczne malowanie nie pasuje mi na stworzeniach, które potencjalnie mają stąpać po warhamerowym gruncie. Dlatego też chciałam, żeby mój gryf wyglądał jak realistyczne żywe stworzenie pomimo iż nim nie jest . Jak widać na zdjęciu poniżej udało mi się skończyć Karla, powinien być w kolorystyce Reiklandu ale uznałam, że Altdorfski mundur będzie się lepiej prezentował. Teraz został mi tylko sztandar na plecka i przyznam, że strasznie boje się za niego zabrać. Wymyśliłam, że będzie to całkowity freehand.. i jestem sama ciekawa jak mi wyjdzie. Jak tylko skończe zrobie zdjęcia całości.
- Szrederator
- Chuck Norris
Świetnie wygląda dziób i przejścia na skrzydłach w ogóle świetnie pomalowana figurka
No teraz gryf wyglada super. Nie bije to przejscie jak wczesniej z bialego na czarny. A co do jezyka to albo mam skopsany monitor albo cos z oczami, ale na pierwszym zdjeciu widze ten jezyk ze jest fioletowy . Teraz juz wyglada gicior. Tylko dalej jestem za tym aby siedzonka nie mial czerwonego, ale to tobie ma sie podobac, a nie mi
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: