Ogólnie
Moderator: Shino
Ogólnie
Piszcie co w nowej edycji wam sie sprawdza (niekoniecznie co zyskalo na papierze ,a w bitwach daje popalic ) .Teoria ,a praktyka to ........
Mnie mimo sporego oslabienia latajacego kinga (nie moze dolaczyc do gigusia czy skorpa) sie sprawdza .Zawsze cos tam zrobi ,no chyba ,ze mam trzy 1 na RANIENIE
Mnie mimo sporego oslabienia latajacego kinga (nie moze dolaczyc do gigusia czy skorpa) sie sprawdza .Zawsze cos tam zrobi ,no chyba ,ze mam trzy 1 na RANIENIE
Ehh no u mnie zmieniło się to, że kurde chyba wszystkichlichy wrzócę na konia. (latanie ma king)
Fakt, że mogę sobie spokojnie ich wsadzić do piechoty, a mam teraz M8 dużo daje, w armii, w której pozycja lichy jest najważniejsza. Fajnie się też maszynki kroi kiedy jest możliwość walczenia parę razy w rundzie.
Łatwiej magów przeciwnika się rozwala, bo muszą siędzieć w klocach w pierwszym rzędzie, wystarczy się dorbze wykopać A jak nie jest w oddziale to no cóż.... po ruchu, na daleki zasięg, pojedynczy model, w lesie na 5+
Fakt, że mogę sobie spokojnie ich wsadzić do piechoty, a mam teraz M8 dużo daje, w armii, w której pozycja lichy jest najważniejsza. Fajnie się też maszynki kroi kiedy jest możliwość walczenia parę razy w rundzie.
Łatwiej magów przeciwnika się rozwala, bo muszą siędzieć w klocach w pierwszym rzędzie, wystarczy się dorbze wykopać A jak nie jest w oddziale to no cóż.... po ruchu, na daleki zasięg, pojedynczy model, w lesie na 5+
- Dark Master
- Warzywo
- Kontakt:
a skad mozna wyczasnoc zmiany ?
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, o 21:47 przez Dark Master, łącznie zmieniany 1 raz.
>>>JUMPDAFUCKUP<<<
u mnie w 7 edycji zaszlo mega zmiana... wyrzucilem kawalerie... wstawilem kloc piechoty... gram princem na rydwanie (ktorego zgubilem/ktos przygarnal w toruniu) ... strasznie mi sie nie sprawdzaja katapulty... ten minimalny zasieg potrafi wiele zmienic czesto... zwlaszcza jak jakies drzewo za blisko podejdzie...
na ostatnim turnieju w toruniu za 1600 pojechalem z sama piechota(25 hw,20 bow i 12 bow) plus rydwany i 6 lekkiej jazdy... dostalem przeciwnikow:dwarfy,WE,dwarfy... jak na sama piechote to i tak dobrze mi poszlo 11:9 10:10 11:9 ... ale trzeba przyznac ze piechota to nie jest dobry pomysl na dwarfy...nastepnym razem zrobie rozpe tylko na dwarfy jak pojade na turniej...
na ostatnim turnieju w toruniu za 1600 pojechalem z sama piechota(25 hw,20 bow i 12 bow) plus rydwany i 6 lekkiej jazdy... dostalem przeciwnikow:dwarfy,WE,dwarfy... jak na sama piechote to i tak dobrze mi poszlo 11:9 10:10 11:9 ... ale trzeba przyznac ze piechota to nie jest dobry pomysl na dwarfy...nastepnym razem zrobie rozpe tylko na dwarfy jak pojade na turniej...
-
- Mudżahedin
Troche bez sensu ten temat Teraz defaultowo dyskusja powinna byc o 7 edycji , a ze baza danych zniknela to mozna na nowo zaczac dyskusje o oddzialach juz bez zbednego 6 edycyjnego bagazu
spoko dopiero sie rozkręcamy moze niech shino się wypowie
- Dark Master
- Warzywo
- Kontakt:
nie chce byc upierdliwy ale skad mam wyczasnoc zmiany ?
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, o 21:47 przez Dark Master, łącznie zmieniany 1 raz.
>>>JUMPDAFUCKUP<<<
no jak skad... weszla 7 edycja wiec troche pozmieniala uzytecznosc co poniektorych oddzialow nowe zasady inaczej konstruowane armie
- Dark Master
- Warzywo
- Kontakt:
aha myslalem ze sie zmienily zasady TK a nie tylko ogulnie no to dzieki
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, o 21:48 przez Dark Master, łącznie zmieniany 1 raz.
>>>JUMPDAFUCKUP<<<
Wklej po prostu swoje opracowanie z Gildii
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
no to miałem na myśli tylko najlepiej je podzielić na tematy o poszczególnych rzeczach
@Shino
ale sypnales tematami kurcze mogles tutaj wrzocic przeciez jest to temat o tym co i jak w nowej edycji
Teraz tos ie bajzel zrobil
Ja bym to zlikwidowal i wrzocil tutaj jako calosc ,latwiej sie bedzie czytac itp.
ale sypnales tematami kurcze mogles tutaj wrzocic przeciez jest to temat o tym co i jak w nowej edycji
Teraz tos ie bajzel zrobil
Ja bym to zlikwidowal i wrzocil tutaj jako calosc ,latwiej sie bedzie czytac itp.
Oj, rozsypałeś worek. Może Jose poskleja?
-
- Mudżahedin
Teraz przynajmniej cos widac a nie jak w temacie na NG gdzie musialem sie przekopac przez 30 stron obrzucania blotem zeby na stronie 80 znalezc jakas porade. Pamietajcie ,ze ktos to moze chcec czytac co nie gra od poczatku istnienia forum.
ej dla mnie bomba jest tak jak ostatnio nie pamietacie ostatniego BP? tez byl kazdy temat o kazdej jednostce nawet jeszcze bardziej rozdrobnione bo gadalismy o ciezkiej kawalerii,lekkiej i rydwanach w innych watkach... poza tym taki uklad bedzie wygodniejszy a nie szukanie interesujacych nas rzeczy w jednym temacie z 120 stronami
-
- Mudżahedin
To znowu ja reformator podjudzacz Chcialem zaproponowac wydzielenie osobnego podforum tutaj na rozpiski khemrii. Byloby wygodniej i na miejscu A i mniej komentarzy od nie zainteresowanych.
NIE.