Kolejny test polityczny (;
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kolejny test polityczny (;
Tak przywale kolejnym testem politycznym, ciut ambitniejszym:
http://mojapolityka.pl/testpolityczny.php
Tradycjonalizm 19%
Wolność gospodarcza 90%
Wolności obywatelskie 25%
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Minarchizm (nurt libertarianizmu)
http://mojapolityka.pl/testpolityczny.php
Tradycjonalizm 19%
Wolność gospodarcza 90%
Wolności obywatelskie 25%
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Minarchizm (nurt libertarianizmu)
kolejna zabawka
Tradycjonalizm -6%
Wolność gospodarcza 51%
Wolności obywatelskie 29%
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Tradycjonalizm -6%
Wolność gospodarcza 51%
Wolności obywatelskie 29%
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Wyszedł mi Neokonserwatyzm, ale nie do końca tak zaznaczałem. Chociaż samo to co jest napisane w neokonserwatyźmie jest mi bliskie, ale niestety nie ma partii, która prezentuje tego co jest dla mnie w tym najważniejsze (zmniejszenie urzędników, ułatwienia dla gospodarki) przy takich poglądach. Ciekawy test, fajnie się go rozwiązywało.
Szkoda, że jest cisza, bo tak bym napisał więcej.
EDIT: 60% 44% 1%
Szkoda, że jest cisza, bo tak bym napisał więcej.
EDIT: 60% 44% 1%
Ostatnio zmieniony 21 paź 2007, o 12:27 przez pingus, łącznie zmieniany 1 raz.
pingus, pisac mozesz.. cisza wyborcza to nie jest "zakaz mowienia polityce, partiach politycznych"
no wlasnie. jak sam piszesz ze nie ma odpowiedniej partii, to tym bardziej nie bedzie to agitacja
nic, ja spadam w komisji wyborczej tyrac. chetnie poczytam jutro co wam powychodzilo (;
nic, ja spadam w komisji wyborczej tyrac. chetnie poczytam jutro co wam powychodzilo (;
Tradycjonalizm: -12%
Wolność gospodarcza: 18%
Wolność obywatelska: -7%
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm)
Co kolwiek by to wszystko znaczyło.
Rozwiązałem bo nie miałem nic do roboty xD
Wolność gospodarcza: 18%
Wolność obywatelska: -7%
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm)
Co kolwiek by to wszystko znaczyło.
Rozwiązałem bo nie miałem nic do roboty xD
Tradycjonalizm -27%
Wolność gosp. 18%
Wolności obywatelskie 34%
Socjal-liberalizm.
Dokładnie moje poglądy
Bardzo dobry test, ale zrobiony dla ludzi myślących i świadomych politycznie/społecznie/ekonomicznie.
Wolność gosp. 18%
Wolności obywatelskie 34%
Socjal-liberalizm.
Dokładnie moje poglądy
Bardzo dobry test, ale zrobiony dla ludzi myślących i świadomych politycznie/społecznie/ekonomicznie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm) - czyli nawet zgodnie z moimi poglądami
Tradycjonalizm 0%
Wolność gospodarcza 51%
Wolność obywatelska 35%
Tradycjonalizm 0%
Wolność gospodarcza 51%
Wolność obywatelska 35%
Fuj!Tomash pisze:Socjal-liberalizm.
Dokładnie moje poglądy
Mi brakuje odpowiedzi pośrednich, sporo było pytań na które nie mogłem podać dobrej odpowiedzi tylko musiałem znaleźć tą najmniej złą.Bardzo dobry test, ale zrobiony dla ludzi myślących i świadomych politycznie/społecznie/ekonomicznie.
Po przeczytaniu doktryn stwierdzam, że z opisu bliżej mi do Ordoliberalizmu..
Ostatnio zmieniony 21 paź 2007, o 12:51 przez pingus, łącznie zmieniany 1 raz.
Tradycjonalizm -20%
Wolność gospodarcza 59%
Wolności obywatelskie 45%
Wolność gospodarcza 59%
Wolności obywatelskie 45%
Tradycjonalizm 60%
Wolność Gospodarcza 18%
Wolności Obywatelskie -22%
Przykro nam, ale Twoje poglądy nie odpowiadają żadnej istniejącej doktrynie politycznej. Sprawdź czy Twoje odpowiedzi byly spójne i nie podważaly się nawzajem.
Przynajmniej nie muszę iść do wyborów, bo i tak nie mam na kogo głosować
Wolność Gospodarcza 18%
Wolności Obywatelskie -22%
Przykro nam, ale Twoje poglądy nie odpowiadają żadnej istniejącej doktrynie politycznej. Sprawdź czy Twoje odpowiedzi byly spójne i nie podważaly się nawzajem.
Przynajmniej nie muszę iść do wyborów, bo i tak nie mam na kogo głosować