Odlanie elementu

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Odlanie elementu

Post autor: Motyl »

Tak, wiem że był już takie temat lecz teraz chodzi mi o Kraków i jego okolice. Moja historia po krótce: kupilem 2 blistery dragon ogrów. Po powrocie, ucieszony wziąłem się za ich składanie. Jednego złożyłem bez problemów ale drugi miał zupełnie niedopasowaną rękę. Zamiast toporu trzymanego w jednej rece dostałem topór od którego odchodziły tylko dwie dłonie... Co miałem z tym zrobic?

Nie umiem na tyle dobrze rzężbićw gs'ie by samamu dorobić tą część i stąd moja pytanie: czy ktos z was ma możliwośc wykonania odlewu ręki która podpasuje mi do drugiego ogra. Oczywiście odpowiednią rękę posiadam i jestem gotów zapłacić za odlew.

Czekam na odpowiedzi...
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Ja trochę umiem bawić sie w GS-sie :D, i też jestem z Kraka, jakbym dokładniej zobaczył co i jak to mógłbym spróbować pobawić sie w zrobienie tego.Kupisz greenstuff i zrobie te rączki, bo chętnie spróbowałbym swoich sił na takim dużym modelu, jakby co to są tu dwie moje prace na BP dokładniej dwa dwarfy robione z GS-u jakby co to tam patrz jak mi to wychodzi, pierwszy jest trochę taki niebardzo ale drugi chyba jest ok.

Pozdro i proponowałbym się na jedrusia zapisać!

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Myślę że nasz poziom rzeżbinia jest podobny. więc najpier sam spróbuję i jeżeli nic nie wyjdzie to dam ci bo akurat mam gs i jeżeli wyjdzie coś dobrego to moge zapołacić ok? Jak coś to dam znac

Bardziej chodziłomi o odlew reki którą mam od innnego dograa równiez pasuje.

Co do jędrusia to chętnie bym przysedł tylko nie mam z czym
szczurów mam ciut za mało na 1300 czy ile tam było a chaos dopiero składam, a nie lubę proxsowac.

Pozdro
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

ODPOWIEDZ