problem z logowaniem na allegro
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
problem z logowaniem na allegro
wczoraj wieczorem i dziś (poniedziałek, 22.10.2007) cały dzień szwankuje mi allegro. nie mogę się zalogować. działa u was?
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
trikk luzik, aukcje pewnie przedłużą o 24h. bądź tam jutro o tej samej porze
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
popatrz na to z perspektywy kolesia ktory chcial wygrac a nie mogl sie zalogowacShinue pisze:dzięki tym problemom wczoraj tanio wygrałem fajna aukcję, a dziś się okazało że ja przedłużyli i ktoś mnie przelicytował. no comment...
przedluzanie aukcji to akurat dosc uczciwe rozwiazanie biorac pod uwage awarie systemowe
przedłużanie aukcji jest uczciwe i nie mam o to pretensji. irytuje mnie natomiast, że allegro pozwoliło mi wygrać aukcję, a potem, gdy już sie cieszyłem z wygranej zabrano mi ją...TruePunk pisze:popatrz na to z perspektywy kolesia ktory chcial wygrac a nie mogl sie zalogowacShinue pisze:dzięki tym problemom wczoraj tanio wygrałem fajna aukcję, a dziś się okazało że ja przedłużyli i ktoś mnie przelicytował. no comment...
przedluzanie aukcji to akurat dosc uczciwe rozwiazanie biorac pod uwage awarie systemowe
jak maja problemy, to niech zamkną allegro na 24h i nie mamią/dręczą/wkurzają użytkowników...
takie jest moje zdanie.