Moje Orki ..
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
maszyny srednio mi sie podobaja
jestem zdanie ze figurki wlasnej produkcji powinny miec miejsce tylko i wylacznie gdy wygladaja lepiej od oryginalu GW - u Ciebie ten poziom nie zostal osiagniety
a prawdziwe orki powinny sie swiecic!
jestem zdanie ze figurki wlasnej produkcji powinny miec miejsce tylko i wylacznie gdy wygladaja lepiej od oryginalu GW - u Ciebie ten poziom nie zostal osiagniety
a prawdziwe orki powinny sie swiecic!
Chukki niszcza...
A orki troche rzeczywisce za bardzo swiecace...
A orki troche rzeczywisce za bardzo swiecace...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Szczerze powiedziawszy te machiny wygladaja jak podworkowe patyki powiazane sznurkami i zupelnie mnie nie przekonuja... Orki juz bardziej Ladnie prezentujacy sie tabletop, mozna by jeszcze nieco metaliki pobrudzic i zrobic nieco bardziej odcinajace sie podstawki (kamienie i trawka statyczna bylyby w porzadku) Puki co, mysle ze niebieska woda za bardzo zlewa sie z niebieskimi kurtkami, natomiast zielona ziemia - ze skora orkow.
machiny podobają mi się na tyle ze nie bede wydawac 300 zł na GWowskie choc przyznaje nie sa jakies extra:)..
Podstawki tak zgadzam sie... mam te same obserwacje tylko jakos tak mnie jeszcze nie natchnęło na zrobienie jakiegos ciekawego wzoru..
Dzieki za kreatywną krytykę..
Podstawki tak zgadzam sie... mam te same obserwacje tylko jakos tak mnie jeszcze nie natchnęło na zrobienie jakiegos ciekawego wzoru..
Dzieki za kreatywną krytykę..