Summoning
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Summoning
kapitalna figurka z Dark Sword-a. bylem w szoku jak rzezbiarz (tom meier) dal rade na tak niewielkiej (i zgrabnej ) powierzchni upchac niektore detale.
fotka ma nieco przeklamane kolory, ale z racji tego ze bede zmienial podstawke (poki co nie mam materialow, licze ze po halloween bede mial co trzeba) nie chcialo mi sie trzaskac "studyjnych" zdjec.
fotka ma nieco przeklamane kolory, ale z racji tego ze bede zmienial podstawke (poki co nie mam materialow, licze ze po halloween bede mial co trzeba) nie chcialo mi sie trzaskac "studyjnych" zdjec.
Ostatnio zmieniony 3 lis 2007, o 21:14 przez Przemas, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak patrze patrze i mysle sobie , jak zwykle fajna praca Przemasa... Patrze na ostatnie zdjecie pokazujace jej wielkosc i spadlem z krzesla... Przemas takie szczegoly i taki poziom wycisnac na tak malej figsie - full respekt!!!
no figurka jest naprawde malutka (na vendetticonie byla jedna z nagrod, rozmiar nawet mnie zaskoczyl ciut) - tym wiekszy respekt za detale
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
Aleee suty !!!
łał
łał
dawaj jeszce raz zdjecie bo sie nie zalapalem... nie mozna juz obejzec...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Niestety zły człowiek doniósł, że summonerka niegrzecznie bawi się na rurze i photobucket ocenzurował
Mam nadzieję, że wkrótce zdjęcia pojawią się ponownie, bo jest na co popatrzeć.
W międzyczasie możecie obejrzeć taką samą figurkę pomalowaną przez Anię z ChestOfColors
Figurki autorstwa Toma Meiera to prawdziwy majstersztyk, bardzo się cieszę, że trafiają we właściwe ręce
Mam nadzieję, że wkrótce zdjęcia pojawią się ponownie, bo jest na co popatrzeć.
W międzyczasie możecie obejrzeć taką samą figurkę pomalowaną przez Anię z ChestOfColors
Figurki autorstwa Toma Meiera to prawdziwy majstersztyk, bardzo się cieszę, że trafiają we właściwe ręce
- Chaoschild
- Chuck Norris
A ja myslalem ze jak rzady Kaczorow obalili to cenzure tez zniesli