kapitalna figurka z Dark Sword-a. bylem w szoku jak rzezbiarz (tom meier) dal rade na tak niewielkiej (i zgrabnej ) powierzchni upchac niektore detale.
fotka ma nieco przeklamane kolory, ale z racji tego ze bede zmienial podstawke (poki co nie mam materialow, licze ze po halloween bede mial co trzeba) nie chcialo mi sie trzaskac "studyjnych" zdjec.
Ostatnio zmieniony 3 lis 2007, o 21:14 przez Przemas, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak patrze patrze i mysle sobie , jak zwykle fajna praca Przemasa... Patrze na ostatnie zdjecie pokazujace jej wielkosc i spadlem z krzesla... Przemas takie szczegoly i taki poziom wycisnac na tak malej figsie - full respekt!!!
Zarowno model, jak i pomalowanie. Nie bede sie rozwodzil, bo nieuchronnie odszedlbym od wywodu na temat techniki malarskiej a skonczyl na jakichs niezdrowych podnietach figurkową laseczką...
Niestety zły człowiek doniósł, że summonerka niegrzecznie bawi się na rurze i photobucket ocenzurował
Mam nadzieję, że wkrótce zdjęcia pojawią się ponownie, bo jest na co popatrzeć.
W międzyczasie możecie obejrzeć taką samą figurkę pomalowaną przez Anię z ChestOfColors
Figurki autorstwa Toma Meiera to prawdziwy majstersztyk, bardzo się cieszę, że trafiają we właściwe ręce