De na 2000

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

De na 2000

Post autor: Pitagoras »

Ja tą armię po wielu komentarzach co do gry DE przeciw krasnalom mocno przegiąłem, a więc wgląda to tak:

4 bolce

3x10 crossbowmans

10 shades

21 wariors

10 harpies

shadowblade

noble (nie będę wspominał o ekwipunku) pegaz

Z tego co pamiętam to chyba tyle. Nie wiem kto, by stawiał na to, ale (chociaż przeciwnik był troche roztrzepany :D ) wgrał ok. 50 punktami i wywalczyłem remis. Co o tym myślicie...
Obrazek

Awatar użytkownika
Andy
Chuck Norris

Post autor: Andy »

ktokolwiek bardziej doświadczony zagra z ta armia to cię rozniesie w pył...

Praktycznie nie masz ty nic z siły uderzeniowej... same przeszkadzajki...

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

to nie przeszkadzajki tylko mocny ostrzał na krasie. owszem przyznaje że przeciwnik nnie wykorzystywał wszystkiego jak należy i obaj mieliśmy troche pecha, chociaż ja więcej
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

nie jest tak źle w sumie, nie wiem po co Shades w tak dużej ilości, preferuję bardzie 5-7
jeśli na Dwarfy to Shadowblade powinien się zająć maszynami, docelowo kowadłem

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

z kowadłem to miałem pecha... hoho. O krasnoludach nie mam zielonego pojęcia wogle nic. pierwszy raz z nimi grałem. z siłą 7 (shadowblade) to AS nieżle się zmniejsza, ale bł to bohater specjalny thorek na 1+ AS. 4 zraniły i... 5,6,5,6. troche sie załamałem. potem dobiłem go KB,a to serce żałości sie nie przdało bo prawie nikogo w okolicy nie by :( ło
Obrazek

ODPOWIEDZ