Tak pro forma zapytam - chcecie mieć jakieś podfora?
Bo mnie sie to wydaje zbytkiem łaski. Zauważyłem , że VC też nie zamierzaja żadnych takich udziwnien wprowadzać w życie.
Wasze opinie?
Organizacja forum
Moderator: Gremlin
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
Skoro zasady i rozpiski sa wspólne to może przydało by sie jakies podforum na kasztanienie? takie w którym mozna opisać wycieczke do lasu rowerem albo "jakie nowości mam w swoim zielniku"....
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Moje zdanie na ten temat jest chyba znane. Jako gracz WE wypowiem się również tutaj bo i mnie to dotyczy. Oczywiście zaznaczyłem NIE. Forum armijne jest już dostatecznie zawężone i nie potrzeba zawężać go jeszcze bardziej. W VC zrobiłem jedynie przyklejone tematy rozpisek i galerii i myślę że to wystarczy. Dodam jeszcze że w rozpiskach zamieszamy jedynie link do tematu w ogólnym forum rozpisek. W ten sposób i wilk syty i owca cała.
Ja uwazam ze narazie za wczesnie na jakiekolwiek podfora.Moze z czasem jak tematow sie naprawde namnozy to bedzie mozna zaczac dopiero o tym myslec.
A i tak jesli juz to tylko dla rozpisek abysmy mogli sobie we wlasmym gronie podyskutowac, a nie sluchac kogos kto sie nie zna albo zle podpowie bo sie bedzie za bardzo bał
Ostatecznie jeszcze mozna pozniej zrobic podforum na temat malowania.No ale to tez tylko wtedy gdy bedzie pewnoc ze graczy jest naprawde sporo i istnieje duza potrzeba prezentowania swoich prac.
Ale na ten czas i pewnie jeszcze na dosyc dlugo mowie NIE.
A i tak jesli juz to tylko dla rozpisek abysmy mogli sobie we wlasmym gronie podyskutowac, a nie sluchac kogos kto sie nie zna albo zle podpowie bo sie bedzie za bardzo bał
Ostatecznie jeszcze mozna pozniej zrobic podforum na temat malowania.No ale to tez tylko wtedy gdy bedzie pewnoc ze graczy jest naprawde sporo i istnieje duza potrzeba prezentowania swoich prac.
Ale na ten czas i pewnie jeszcze na dosyc dlugo mowie NIE.