problem z ludźmi do gry
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Aragorn007
- "Nie jestem powergamerem"
problem z ludźmi do gry
Taak jak w temacie.
Więc sprawa wygląda następująco:
-wiekszosc battlowcow z mojego miasta przerzucila sia na lotra,
-ja jednak preferuje wfb, ale chyba tez przerzuce sie na lotra z powodow oczywistych.
Macie jakis pomysl jak namowic kumpli do gry w mlotka ?
Więc sprawa wygląda następująco:
-wiekszosc battlowcow z mojego miasta przerzucila sia na lotra,
-ja jednak preferuje wfb, ale chyba tez przerzuce sie na lotra z powodow oczywistych.
Macie jakis pomysl jak namowic kumpli do gry w mlotka ?
- Aragorn007
taa..myslalem o tym :pale to odpada narazie mam 3 graczy wfb...tyle ze zlotrowanych nie powiem ze lotr mi sie nie podoba bo tak nie jest od niego zaczynalem, ale jakos battlebardziej wciagaskejwen pisze:zaponsoruj kumplom armie, to napewno beda grali
Aragorn007 pisze: -wiekszosc battlowcow z mojego miasta przerzucila sia na lotra,
To nigdy nie byli batlowcy... juz dawno wybrali złą stronę mocy i zostaną na zawsze potępieni... nie ma dla nich nadziei...Aragorn007 pisze: -wiekszosc battlowcow z mojego miasta przerzucila sia na lotra,
- Aragorn007
LotR tak naprawde dopiero teraz zaczyna byc ciekawy po nowych dodatkach, mimo iz bardzo lubie wrecz kocham klimaty tolkinowskie wolalbym grac w mlota.
A co sadzicie o takim rozwiazaniu:
gramy w lotra,
pozniej robimy bandy do mordki
z tych band zobimy armie do battla?
A co sadzicie o takim rozwiazaniu:
gramy w lotra,
pozniej robimy bandy do mordki
z tych band zobimy armie do battla?
Piotrku jestem lepszym batlowcem niż Oni bo nigdy nie zhańbiłem się grą w Lotra Wszystko dzięki Markowi który na wstępie powiedział że wfb jest ciekawsze, więc Lotr od razu przepadł w niepamięć w przedbiegach A że gram jeszcze w Mordheima i wh40k to nie jest jakieś zhańbienie wfb
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
jest.Sykstus pisze:A że gram jeszcze w Mordheima i wh40k to nie jest jakieś zhańbienie wfb
@GreatTAurus nie lubisz wh40k ?? Bardzo ciekawy system
To tylko w naszej ziemi taki dziwny pogląd się utarł ... bo na Świecie to sami weterani w to grają... Za to w Lotra na całym globie dzieci grają
Ktoś chce jeszcze mi (i Szamanowi i Jankielowi i Wafiemu i Szafie*) coś powiedzieć o niższości czterdziestki i czterdziestkowców?
* - o, jakoś tak przypadkiem cała piątka adminów wyszła...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tomash pisze:Ktoś chce jeszcze mi (i Szamanowi i Jankielowi i Wafiemu i Szafie*) coś powiedzieć o niższości czterdziestki i czterdziestkowców?
A jak zacznę grać w 40k to też zostanę adminem?
Wh40k ssie i śmierdzi starymi ludźmi. Może być?Tomash pisze:Ktoś chce jeszcze mi (i Szamanowi i Jankielowi i Wafiemu i Szafie*) coś powiedzieć o niższości czterdziestki i czterdziestkowców?...
A licky boom boom down!!!