No to wyręczę kolegę i założę taki temat - tutaj można się w spokoju (mam nadziejęMam nadzieję, że to koniec offtopa. Załóż sobie osobny temat do GW-bashingu.

Miłego bashingu

No to wyręczę kolegę i założę taki temat - tutaj można się w spokoju (mam nadziejęMam nadzieję, że to koniec offtopa. Załóż sobie osobny temat do GW-bashingu.
Na jakość i wzory ja także złego słowa nie powiem. To dobrze, że modele "szeregowe" mają o wiele mniej upierdliwych w malowaniu detali niż metalowi bohaterowie.bless pisze:Jakosc i wzory modeli GW sa naprawde ok. Zlego słowa nie powiem.
Już i tak jest chyba lepiej. Ale żeby zdobyć się na przemyślenie swojej polityki i stosunku do klienta, musieliby być niebezpiecznie blisko dna.bless pisze:Uwazam, ze GW nie szanuje swoich klientow i niestety (bo wszyscy na tym ostatecznie stracimy)kiedys za to w koncu beknie.
Ekonomia...MuK pisze:Mi się nie podoba polityka cenowa GW i systematycznie wprowadzanie badziewnego plastiku a szeroka skale. I w ogóle nie lubie GW.
chodzilo mi o to, co tomash powiedzial :pSzaman pisze:wrecz przeciwnie - dlatego w plastiku tluczone sa rzeczy najbardziej popularnetrikk pisze:Zestaw wtryskiwarek pewnie tańszy od odlewni
Mam dokładnie takiTomash pisze:Lunn: jesteś masochistą. Wyświadcz sobie przysługę i kup za parę złotych mały pilniczek o półkolistym przekroju, najlepiej zwężający się ku końcowi. Olbrzmi skok w komforcie usuwania moldów.
hehehehhebless pisze:Jakosc i wzory modeli GW sa naprawde ok. Zlego słowa nie powiem.
Ceny sa wysokie i ciagle rosna, ale to jakos moge przebolec.
Drazni mnie jednak niemilosiernie brak profesjonalizmu i dokladnosci w przygotowywaniu zasad przez GW. Nie dość, że reguły są niedopracowane , to nikt nie kwapi sie do ich kompleksowego i regularnego korygowania. Musimy ciagle grac na jakichs bublach, albo uscisleniach sedziowskich. Mnie to wkur... strasznie.
Uwazam, ze GW nie szanuje swoich klientow i niestety (bo wszyscy na tym ostatecznie stracimy)kiedys za to w koncu beknie.
Hehehe. Z WFB jest jak z kobietątak to bywa...WFB to forma uzaleznienia Twisted Evil