Interview with Gav.
http://stridshammaren.se/fantasy/interv ... rpe-del-1/
http://stridshammaren.se/fantasy/interv ... rpe-del-2/
A horror story for DE players…
Do you have any army book that you personally look forward too (entirely new, or re-make), and would you in that case want to write it yourself?
I’m really looking forward to the day I can get back to the Dark Elves. It was my first project after I took over the helm of Warhammer in 2000, and I couldn’t give it the attention it deserved. I think the book is okay at the moment, but I know that with more focus it could be more than okay, it could be great. As for new projects, I still think we will make Chaos Dwarfs really exciting. OK, they’re not really new, but they’ve been gone for so long they would seem that way. That or the Fishmen, obviously, but there’s strong competition from everyone in the department to be lead writer on that baby.
Wywiad z Gavem
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
A ja nie.Artein pisze: miał potknięcie przy ostatnich DE, racja ale ja chcę mu dać jeszcze jedną szansę
Ale będzie co bedzie.

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Dajcie chłopakowi szansę. Taki Alessio napisał najpierw AB Bretonni - mocno wyciągniętej armii - a zaraz potem AB TK, których "wyciągniętymi" nie sposób nazwać.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
obecny book "is okey" - po co zmieniac cos co jest dobreI think the book is okay at the moment, but I know that with more focus it could be more than okay, it could be great.

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Chłopak grać nie umie w ogóle, pisze bajki słabo, dwóch zasad na kżyż nie złoży.Tomash pisze:Dajcie chłopakowi szansę.
Na nieszczęście moja opinia o nim nie ma żadnego znaczenia.
A TK i tak są przegięte w stosunku do DE.

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Co Ty wygadujesz, Jacku, a battle reporty w WD?Jedy Knight pisze:Chłopak grać nie umie w ogóle,

Tu zdania są podzielone. Znaczy, jak na książki tłuczone przez Black Library, to jest bardzo dobrze.Jedy Knight pisze:pisze bajki słabo,
Ostatnio, AFAIR, składał nawet trzy - monstery, skirmishe i salamandryJedy Knight pisze:dwóch zasad na kżyż nie złoży.

Przynajmniej w stosunku do tej jednej armiiJedy Knight pisze:A TK i tak są przegięte w stosunku do DE.

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Daj mu szansę! Daj mu Szansę! Daj mu Szansę!
A co tam. Chłopak wie że ma szansę się zrechabilitować i choć część mnie mu nie ufa staram się myśleć że będzie dobrze.
Widły, pochodnie cepy zawsze można wyjąć.
A co tam. Chłopak wie że ma szansę się zrechabilitować i choć część mnie mu nie ufa staram się myśleć że będzie dobrze.
Widły, pochodnie cepy zawsze można wyjąć.
Budzi to we mnie niepokój, ale czuję podświadomie, że będzie chciał zmazać winy i da nam Turbo-booka. Jak odwali taką manianę jak z poprzednim to chyba nikt mu nie da napisać nic podobnego.
BTW - Gav zrobił też stare Dwarfy. Przypadkie stare Krasie i DE były najsłabszymi armiami w Battlu - ciekawe
BTW - Gav zrobił też stare Dwarfy. Przypadkie stare Krasie i DE były najsłabszymi armiami w Battlu - ciekawe

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Podobno robi tez nowe wampiry - i jezeli to będzie armia nie przegięta, na miarę DE to nie będę miał nic przeciwko. Nie podoba mi się tendencja do robienia za mocnych armii jak WE, krasnoludy czy bretka.. Po prostu lubie wyzwania a nie montowanie armii wg oklepanych schematów. A może po prostu wyrastam z battla? :/
Pozdrawiam
Pozdrawiam