Great bray shaman, lv4, slanesh, chaos demon sword, spell familir
bray shaman, lv2, scroll, scroll
exalted champion, disc, oko, biting blade, enchnted shield, flail
exalted champion general, konik, gazy, słomka, tarcza, flail
5 psów
5 psów
5 maruderów, muzyk flail
4 rycerzy khorna, muzyk
5 chosenów undivided, baner, muzyk
herd 6/11 fcg
3 skrimersy
4 krówki undivided, dwuraki
8 mengili
Chaos 2250 bez smoka ;)
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
heh, no wlasnie, gdzie moi slaneszyci...slaneszyci oczywiscie są, na rycerzach choseńskich ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mam w swoich rozpach ten sam skład herosów
. Pytań kilka też mam
.
Jak tam się bojowa krówka z mieczykiem spisuje? Osobiście się coraz bardziej skłaniam ku wersji minimum, znaczy:spell familiar + ch. armor. Chociaż naprawdę ciekaw jestem jak tam bojowa krówka sobie radzi ijak jej używasz.
Czy słomka nie dużo lepsza na discmenie? Szczególnie pod względem zjadania driad.
Nie sądzisz, że masz za mało mięsa w armii? Nawet jak wejdzie ta iluzja to czy nie boisz się, że masz za mało woja by to wykorzystać?.
Jak będziesz miał jakieś play testy to wrzuć jak Ci tym idzie, naprawdę ciekaw jestem, z zupełnie praktycznych dla mnie względów
.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jak tam się bojowa krówka z mieczykiem spisuje? Osobiście się coraz bardziej skłaniam ku wersji minimum, znaczy:spell familiar + ch. armor. Chociaż naprawdę ciekaw jestem jak tam bojowa krówka sobie radzi ijak jej używasz.
Czy słomka nie dużo lepsza na discmenie? Szczególnie pod względem zjadania driad.
Nie sądzisz, że masz za mało mięsa w armii? Nawet jak wejdzie ta iluzja to czy nie boisz się, że masz za mało woja by to wykorzystać?.
Jak będziesz miał jakieś play testy to wrzuć jak Ci tym idzie, naprawdę ciekaw jestem, z zupełnie praktycznych dla mnie względów
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
gralemjuz kiedys wariacją tej rozpy, i sprawdzała się całkiem zacnie, jakies drugie miejsce na niedużym lokalu to przyzwoity wynik na start
Duzy szaman - tez wystawialbym go ekonomcznie, ale chcekolejnego klepacza w armi, no i dodatkowo ostatnio czesto grywam na tajne rozpy, a tutaj mieczyk sie przydaje jak cholera![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Słomkę wole mieć na konnym generale. A Didżej miewa problemy z przeżyciem, ward 3+ na ostrzał to mało, ergo musi dostawać enchanted shielda; A wówczas ma tylko dyszke na broń...A zawsze ma tez flaila na grubsze cele w razie czego.
Brak mięsa jakoś nie jest odczuwalny - nadrabiam magią i strzelaniem, I mam jednak dwa oddziały rycerzy, krówki, mengili i trzech lujszych klepaczy do walki co co prawda nie jest tak dużo jak zwykle w chaosie, ale ma to równoważyć magia właśnie oraz strzelanie mengili - na śmieciuszki - doskonałe!
p.s. Jeśli mam dac komentarz do twojej rozpiski - nigdy, PRZENIGDY nie puscilbym luja samopas - sopki, komety, ostrzał czeka i powoduje ze z defensem w zasadzie mozesz kitrac w domku :/
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Duzy szaman - tez wystawialbym go ekonomcznie, ale chcekolejnego klepacza w armi, no i dodatkowo ostatnio czesto grywam na tajne rozpy, a tutaj mieczyk sie przydaje jak cholera
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Słomkę wole mieć na konnym generale. A Didżej miewa problemy z przeżyciem, ward 3+ na ostrzał to mało, ergo musi dostawać enchanted shielda; A wówczas ma tylko dyszke na broń...A zawsze ma tez flaila na grubsze cele w razie czego.
Brak mięsa jakoś nie jest odczuwalny - nadrabiam magią i strzelaniem, I mam jednak dwa oddziały rycerzy, krówki, mengili i trzech lujszych klepaczy do walki co co prawda nie jest tak dużo jak zwykle w chaosie, ale ma to równoważyć magia właśnie oraz strzelanie mengili - na śmieciuszki - doskonałe!
p.s. Jeśli mam dac komentarz do twojej rozpiski - nigdy, PRZENIGDY nie puscilbym luja samopas - sopki, komety, ostrzał czeka i powoduje ze z defensem w zasadzie mozesz kitrac w domku :/
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
mozesz, i czesto to robisz - gdy np. nie chcesz stracic szamana z wlasnych ataków a atakuja cie jakies turboplewy.