po jednym dniu roboty dzis wrocilem do domu kolo 14, i oto co powstalo od kolo 14. 30 pozdrawiam.
(nnm, na fotce imo troche zielony wyszedl... foto na szybko wiec czuje sie usprawiedliwiony )
pozwole sobie dodac, ze to jenda z lepszych (jesli nie najlepsza!) figurka ktora wydalo GW. szczerze polecam
Logan Grimnar [wip]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Logan Grimnar [wip]
Ostatnio zmieniony 22 lis 2007, o 19:42 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Wspaniały kolor skóry proszę powiedz jak malowałeś i jakich kolorów użyłeś do takiego pomalowania ?
na zywo troche bardziej rozowa.
najpierw mieszalem dark flesh 1;2 z bestial brown, i do tego troche dwarf flash. potem stopiowo cor az wicej bestiala i dwarf flesha, a na koneic sam dwarf flash z blejczedem (neiwem jak sie pisze) a potem malutkie kropeczki blejczedem.
najpierw mieszalem dark flesh 1;2 z bestial brown, i do tego troche dwarf flash. potem stopiowo cor az wicej bestiala i dwarf flesha, a na koneic sam dwarf flash z blejczedem (neiwem jak sie pisze) a potem malutkie kropeczki blejczedem.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Bo muszę przyznać ze naprawdę skóra wyszła imponująco mi sie przynajmniej bardzo podoba. A te figsy to Space Wolfs Terminators squad?
No psze pana ja tez tu widze wielki improvement, szczegolnie biorac pod uwage tych szitowych marinesow Popracuj jeszcze troche nad zlotem na toporze.Siasek pisze:poki co chyba sie szykuje moja najlepsza figsa
jak to fajnie jest przeczytac czasem tytul tematu...Artek'sWorkshop pisze:A te figsy to Space Wolfs Terminators squad?
Ładna kolorowanka. Zgadzam się z Raptaparatem, widać postęp w stosunku do poprzednich marinsów.
I nawet przeżyje zbyt ostre chlapnięcia krawędzi. Ale mogłeś chociaż model opiłować przed malowaniem, bo pod tym względem to fuszerka.
pzdr
Sz.
I nawet przeżyje zbyt ostre chlapnięcia krawędzi. Ale mogłeś chociaż model opiłować przed malowaniem, bo pod tym względem to fuszerka.
pzdr
Sz.
Ostrze topora to jest to