Logan Grimnar [wip]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Logan Grimnar [wip]

Post autor: Siasek »

po jednym dniu roboty dzis ;) wrocilem do domu kolo 14, i oto co powstalo od kolo 14. 30 :) pozdrawiam.

(nnm, na fotce imo troche zielony wyszedl... foto na szybko wiec czuje sie usprawiedliwiony :))

pozwole sobie dodac, ze to jenda z lepszych (jesli nie najlepsza!) figurka ktora wydalo GW. szczerze polecam ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 lis 2007, o 19:42 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Wspaniały kolor skóry :) proszę powiedz jak malowałeś i jakich kolorów użyłeś do takiego pomalowania ?

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

na zywo troche bardziej rozowa.
najpierw mieszalem dark flesh 1;2 z bestial brown, i do tego troche dwarf flash. potem stopiowo cor az wicej bestiala i dwarf flesha, a na koneic sam dwarf flash z blejczedem (neiwem jak sie pisze) a potem malutkie kropeczki blejczedem. :)

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Bo muszę przyznać ze naprawdę skóra wyszła imponująco mi sie przynajmniej bardzo podoba. A te figsy to Space Wolfs Terminators squad?

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Siasek pisze:poki co chyba sie szykuje moja najlepsza figsa ;)
No psze pana ja tez tu widze wielki improvement, szczegolnie biorac pod uwage tych szitowych marinesow :P Popracuj jeszcze troche nad zlotem na toporze.
Artek'sWorkshop pisze:A te figsy to Space Wolfs Terminators squad?
](*,) jak to fajnie jest przeczytac czasem tytul tematu...

Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szary »

Ładna kolorowanka. Zgadzam się z Raptaparatem, widać postęp w stosunku do poprzednich marinsów.

I nawet przeżyje zbyt ostre chlapnięcia krawędzi. Ale mogłeś chociaż model opiłować przed malowaniem, bo pod tym względem to fuszerka.

pzdr
Sz.

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Brzydki model. Wygląda, jakby miał za mały tułów. Póki co malowanie na poziomie ;)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Ostrze topora to jest to ;)

ODPOWIEDZ