PMOTM6 - Wojownicy Klanowi Karak Zankaraz
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
PMOTM6 - Wojownicy Klanowi Karak Zankaraz
A oto moi wojownicy klanowi... Dwóch jest nie skończonych... nie wyrobiłem sie jeszcze a z obawy, że nie bede mógł zamieścic nowych fotek przed koncem miesiąca zamieszczam te... Wymagane minimum jest więc chyba do konkursu sie zakwalifikują. Całość malowana w pośpiechu z powodu ciągłego braku czasu przez studia ... fotki robione na baaardzo szybko (w biegu na pociąg)...
Czekam na uwagi i komentarze
Czekam na uwagi i komentarze
Wypas. Jak taka armia musi wyglądać na stole....
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
jeśli cała armia będzie taka, to tylko pozazdrościć. Zdecydowanie masz mój głos
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Fajne... Tylko mogles je na te pionowe podstawki przykleic bo sie jakos tak nie w ta strone patrza... I plus jest bo konwersje sa i kazdy inaczej wyglada... Masz moj glos...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dzieki wszystkim żałuje troche że nie zrobiłem lepszych fotek (te są jednak kiepskie) ale spieszyłem sie na pociąg (który i tak mi uciekł) i zdjęcia były robione ekspresowo... zapomniałem zrobić zdjęcie od góry, wtedy dobrze widac hełmy... wrzuce lepsze fotki za jakiś czas (chociaż nie wiem czy zdąże przed finałem PMOTM).
Dzięki jeszcze raz
Dzięki jeszcze raz
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
heh... no dokładnie jest każdy inny... jest tylko jedna figurka nieskonwertowana... reszta jest przerobiona... teraz 5 ed baryłki to tylko allegro... też szukam już drugiej dwudziestki do skonwertowania
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Oj tak... baryłki są piękne, a takie już rzadkie. Gdzie się podziały tamte edycje Też teraz maluję krasnoludy i zakochałam się w baryłkach...Rakso_The_Slayer pisze:heh... no dokładnie jest każdy inny... jest tylko jedna figurka nieskonwertowana... reszta jest przerobiona... teraz 5 ed baryłki to tylko allegro... też szukam już drugiej dwudziestki do skonwertowania
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ja ogólnie wole staroedycyjne krasnoludy od tych nowych... no i właśnie dlatego staram sie stworzyć armie głównie ze staroedycyjnych figsów i takich które mi sie podobają z nowszych
Za samo malowanie pochwalę, ale za samo użycie tak obleśnych figsów (jak ja nienawidze tego krasiowego klona, jezusmaria... kto w ogóle wprowadził to do produkcji?!) juz Ci miłego słowa nie powiem Dobrze żeś ich nieco odratował
Ogólnie bardzo fajna rzecz, cały oddział w tak przyzwoitym nmm - rispekt
PS ja też robię krasie ze starych edycji... tylko że z samych metali to są piękne figsy
a nie jakiś plastikowy sklonowany chłam;)
Ogólnie bardzo fajna rzecz, cały oddział w tak przyzwoitym nmm - rispekt
PS ja też robię krasie ze starych edycji... tylko że z samych metali to są piękne figsy
a nie jakiś plastikowy sklonowany chłam;)
Ze starych metali to ja mam bandę do mordheimu a i tak sie sporo wykosztowałem... Co jak co ale osobiście bardziej mi się podobają warriorzy ze skull passa niż z tego najnowszego boxa, tamte są choć troszke okrągłe a te najnowsze wyglądają jak jakiś niski bretończyk z brodą :/
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
szczerze? ponad połowa była zrobiona na falkon ale żaden nie był dokończony... czyli praktycznie cała reszta została zrobiona w 5 dni... a na dodatek musialem chodzić na zajęcia, przeczytałem Amerykańskich bogów i siedziałem po bibliotekach (mam przesrany semestr teraz na studiach)nie mówiąc o tym że musiałem tez poświęcić troche czasu mojej dziewczynie... w sumie to sam nie wiem jak mi się udało
Jesteś niezwykły.