PMOTM6 - Wojownicy Klanowi Karak Zankaraz

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

PMOTM6 - Wojownicy Klanowi Karak Zankaraz

Post autor: Rakso_The_Slayer »

A oto moi wojownicy klanowi... Dwóch jest nie skończonych... nie wyrobiłem sie jeszcze a z obawy, że nie bede mógł zamieścic nowych fotek przed koncem miesiąca zamieszczam te... Wymagane minimum jest więc chyba do konkursu sie zakwalifikują. Całość malowana w pośpiechu z powodu ciągłego braku czasu przez studia :? ... fotki robione na baaardzo szybko (w biegu na pociąg)...

Obrazek

Czekam na uwagi i komentarze :)

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Wypas. Jak taka armia musi wyglądać na stole....
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

jeśli cała armia będzie taka, to tylko pozazdrościć. Zdecydowanie masz mój głos :)

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

mi się najbardziej podoba muzyk

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

No no, figsy tak świetne, że aż się boję, na kogo zagłosuje Kapitan Hak - na mnie czy na Ciebie ;)

Bo ja to chyba zdecydowanie na Ciebie :)

Awatar użytkownika
Reiko
Mudżahedin

Post autor: Reiko »

A mnie ten koles z butelka XXX ;-)

A tak na poważnie to bardzo czysto i schludnie pomalowany oddzial. Nie podobają mi się tylko NMM'y na hełmach - ale to pewnie tylko moje zdanie.
Podsumowując: Good Job

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Fajne... Tylko mogles je na te pionowe podstawki przykleic bo sie jakos tak nie w ta strone patrza... :wink: I plus jest bo konwersje sa i kazdy inaczej wyglada... Masz moj glos... :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Dzieki wszystkim :) żałuje troche że nie zrobiłem lepszych fotek (te są jednak kiepskie) ale spieszyłem sie na pociąg (który i tak mi uciekł) i zdjęcia były robione ekspresowo... zapomniałem zrobić zdjęcie od góry, wtedy dobrze widac hełmy... wrzuce lepsze fotki za jakiś czas (chociaż nie wiem czy zdąże przed finałem PMOTM).

Dzięki jeszcze raz :)

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

Mój głos również masz.... bardzo dobra praca. Ciekawe konwersje, co prawda widać ich niewiele ale zawsze coś, do tego każdy inny, nie to co mój atak klonów. Miodnie (gdzie można jeszcze takie figurki dostać ?? )

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

heh... no dokładnie jest każdy inny... jest tylko jedna figurka nieskonwertowana... reszta jest przerobiona... teraz 5 ed baryłki to tylko allegro... też szukam już drugiej dwudziestki do skonwertowania :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Rakso_The_Slayer pisze:heh... no dokładnie jest każdy inny... jest tylko jedna figurka nieskonwertowana... reszta jest przerobiona... teraz 5 ed baryłki to tylko allegro... też szukam już drugiej dwudziestki do skonwertowania :)
Oj tak... baryłki są piękne, a takie już rzadkie. Gdzie się podziały tamte edycje :) Też teraz maluję krasnoludy i zakochałam się w baryłkach...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

ja ogólnie wole staroedycyjne krasnoludy od tych nowych... no i właśnie dlatego staram sie stworzyć armie głównie ze staroedycyjnych figsów i takich które mi sie podobają z nowszych :)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Za samo malowanie pochwalę, ale za samo użycie tak obleśnych figsów (jak ja nienawidze tego krasiowego klona, jezusmaria... kto w ogóle wprowadził to do produkcji?!) juz Ci miłego słowa nie powiem ;) Dobrze żeś ich nieco odratował :)
Ogólnie bardzo fajna rzecz, cały oddział w tak przyzwoitym nmm - rispekt

PS ja też robię krasie ze starych edycji... tylko że z samych metali :twisted: to są piękne figsy
a nie jakiś plastikowy sklonowany chłam;)

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Ze starych metali to ja mam bandę do mordheimu a i tak sie sporo wykosztowałem... Co jak co ale osobiście bardziej mi się podobają warriorzy ze skull passa niż z tego najnowszego boxa, tamte są choć troszke okrągłe a te najnowsze wyglądają jak jakiś niski bretończyk z brodą :/

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

BuXi pisze:Ze starych metali to ja mam bandę do mordheimu a i tak sie sporo wykosztowałem...
Różowe homodwarfy w panterkę?
Idź i nie grzesz więcej ;)

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Nie, nie niee różowe poszło do spirolu sie moczyć, bo potrzebuję jakiegoś regimentu jeszcze wojaków i nie w panterkę tylko w kwiatuszki poza tym to był joke taki :P

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Swietna praca ! Wez nie wciskaj, ze robione w biegu, itd. Na moje oko to nad kazdym ziomkiem spedziles po kilka godzin. :wink:
Efekt - super. Jest duza szansa na podium :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

szczerze? ponad połowa była zrobiona na falkon ale żaden nie był dokończony... czyli praktycznie cała reszta została zrobiona w 5 dni... a na dodatek musialem chodzić na zajęcia, przeczytałem Amerykańskich bogów i siedziałem po bibliotekach (mam przesrany semestr teraz na studiach)nie mówiąc o tym że musiałem tez poświęcić troche czasu mojej dziewczynie... w sumie to sam nie wiem jak mi się udało :)

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Jesteś niezwykły. :wink:
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Super wyglądają :D
Długo ich malowałeś?
Jeszcze chyba nie widziałem takiego ładnego regimenty dwarfów ;)

ODPOWIEDZ