Śmieszne proksy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
moje czolgi!
p.s. ten drugi nazywal sie rudy 102
made by blady
p.s. ten drugi nazywal sie rudy 102
made by blady
E to jest nic... na dmp były ciekawsze(pod względem proxowania) czołgi Oczywiście jajko niespodzianka to podstawa
Kumpel proksuje w mordheimie misia, misiem jajka niespodzianki. Tylko czemu każdy pyta co to jest?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
najlepszy prox jaki widziałem to ziemniak z doklejonymi dwoma kawałkami sałaty, dorysowanym uśmiechem, przyklejonym elfem i umocowany na podstawce... oczywiście był to gryf HE
Skorpion!
Tak - mojemu koledze, na parówce w Bydgoszcz, brakowało jedego... wersja 3D widzę - potem bidulek się ostro spłaszczył
Tak - mojemu koledze, na parówce w Bydgoszcz, brakowało jedego... wersja 3D widzę - potem bidulek się ostro spłaszczył
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Ten ziemniak z sałatą to nie był niepełnosprytnego? Chyba nikt inny by tego nie użył przy ludziach Swoją drogą miał też chyba smoka czy coś z kapusty ale skończył on nabity na pal Sam miałem przyjemność dokonywać egzekucji Co do czołgów, to bardzo ładne proxy imo. Ja bym się nie wstydził czegoś takiego.
Ale przynajmniej od razu widać co to ma być ;P
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
To się da załatwićSzaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
Ostatnio zmieniony 27 lis 2007, o 00:46 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
W Płocku były takie proksy:
biała pianka z kolcami to Treeman ( zaznaczone czerwonym koleczkiem )
niebieskie pianki to Treekiny ( zaznaczone zielonym koleczkiem )
PS. jesli Treeman wybil albo pogonil kogos to koles wlaczal diodke i Treeman zaczynal swiecic
biała pianka z kolcami to Treeman ( zaznaczone czerwonym koleczkiem )
niebieskie pianki to Treekiny ( zaznaczone zielonym koleczkiem )
PS. jesli Treeman wybil albo pogonil kogos to koles wlaczal diodke i Treeman zaczynal swiecic
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]