PMotM 6 - Driady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM 6 - Driady
Kolejne moje małe dzieło. Mam nadzieję, że wam się spodoba. Fotki jak zwykle dzięki uprzejmości Sławola.
V ed.Piotr3K pisze:Super drzewka
Z której edycji te modele?
Bardzo fajne ale.. Myślę że za wcześnie są pazury rozjaśniane. Na zbliżeniach jest bardzo ostry kontrast tak jakby przejścia nie było ;/ Ale ogólnie bardzo fajnie wyglądają
Ale drewno... Małe treemenki, dopiero co od ziemi odrosły
Krassus już wysłuchał mojej opinii Heh, a tak poważnie, to figurki są ładnie i starannie pomalowane. Pazury gdzieniegdzie rzeczywiście za szybko robią się białe, ale ogólnie oddział bardzo przyjemny, za wiele tutaj zdziałać nie szło, bo to samo drewno Detale i podstawki z dodatkami ożywiają w takich momentach modele
Fotki średnie, oświetlenie to żyrandol, w dodatku z dużej odległości Ale widać, co trzeba, kolory też są dość wiernie odtworzone
Pozdrawiam
Sławol
Krassus już wysłuchał mojej opinii Heh, a tak poważnie, to figurki są ładnie i starannie pomalowane. Pazury gdzieniegdzie rzeczywiście za szybko robią się białe, ale ogólnie oddział bardzo przyjemny, za wiele tutaj zdziałać nie szło, bo to samo drewno Detale i podstawki z dodatkami ożywiają w takich momentach modele
Fotki średnie, oświetlenie to żyrandol, w dodatku z dużej odległości Ale widać, co trzeba, kolory też są dość wiernie odtworzone
Pozdrawiam
Sławol
Takie male durthiaczki Swietnie pomalowane , jak tak dalej bedziesz cisnal to kurde najladniej pomalowane WE beda jakie widzialem - a jest ich sporo niezle pomalowanych w Polsce ( Bless , PAsiak , Varden). Podstawki troche miejscami maja za duzo piachu... Widzialbym te driady na podstawkach masowych.... Ogolnie masz moj glos - mowie to przed zobaczeniem innych prac
P.S. Nie zdazylem ze zrobieniem 10 skinkow , stanlem na 6 i 10 pomalowanych masowych podstawkach... juz nie zdaze - f.... przyspieszona sesja...
P.S. Nie zdazylem ze zrobieniem 10 skinkow , stanlem na 6 i 10 pomalowanych masowych podstawkach... juz nie zdaze - f.... przyspieszona sesja...
To prawda, że pazurki momentami nie są doskonałe. Spowodowane to było tym, że gdybym przykładał się do malowania detali w corowych jednostkach tak samo jak np. u Durthu to bym się zarżnął. Choć oczywiście też się starałem.
Ziemko, docelowo te Driadki staną na podstawkach masowych. Na razie zrobiłem takie, bo na masowe nie mam kasy.
Ziemko, docelowo te Driadki staną na podstawkach masowych. Na razie zrobiłem takie, bo na masowe nie mam kasy.
No to super , ze beda na masowych , masowe lesne sa kurde chyba ich najlepszym wyrobem...