Ja chciałem tylko dodać, że...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Kretozord
Ja chciałem tylko dodać, że...
...jestem niewinny bo skończyłem kiedy trzeba było i nie jestem ze studia na "L" i reszta wymienionych też chyba nie jest
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Wbrew temu co mówił pewien polityk, to, jak się zaczyna, też jest ważne.
I nie marudź, cała Wasza trójka robiła na pewno kiedyś dla Leprechauna, a nie miałem jak Was sklasyfikować
I nie marudź, cała Wasza trójka robiła na pewno kiedyś dla Leprechauna, a nie miałem jak Was sklasyfikować
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Kretozord
Moje i Muka studio sponsorują literki "JRS" tak na przyszłość
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
A może nakarmimy żyrandol?
na pokurcz żołędzia można skosić trawe na suficie w brzuchu byka fanatyka
dzieci ....
żyj kolorowo, kontroluj to i owo, warunkowo, bez ciśnień, warunkowoJasiuuu pisze:ale o co chodzi w tym temacie?
ogol żuczka rogata małpo niewiesz nawet że grecja kończy się w POLsce
popieram wniosekA może nakarmimy żyrandol?
w ogóle cały ten flejm był idiotyczny... porównywanie metalowego żołnierzyka wysokości 3cm do dzieł wybitnych polskich malarzy i dorabianie temu ludzikowi jakiejś ideologii jest chore... żeby to jeszcze był figs, który wygrał GD czy coś to bym mógł taką podniete zrozumieć, ale bez przesady
Ps Tomciu, kaszelek zmęczył?
Wypróbowałem tylko poppersa.Lunn pisze: Ps Tomciu, kaszelek zmęczył?