tomb king

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Rabin
"Nie jestem powergamerem"

tomb king

Post autor: Rabin »

Obrazek
Obrazek
oto i on. porady/konstruktywna krytyka mile widziane.

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Bardzo fajna praca. Podoba mi sie kolorystyka i metaliki. Natomiast mam watpliowosci co do podstawki, moze nie samego jej wykonania ale umiejscowienia tego pana na niej. Troche nie naturalnie wystaje ta jego lewa noga. Poza tym super praca.
pzdr
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Yori

Post autor: Yori »

No dla mnie rewelka ! Bardzo mi się podoba, choć muszę przyznać, że wyjątkowo nie podchodzą mi tego typu podstawki, w mojej opinii by się dużo lepiej typ prezentował na drobnym piaseczku, byłby taki bardziej pustynny klimacik. Bardzo fajna zieleń, troszkę zgniła, co w tym przypadku jest jak najbardziej na miejscu. Podobają mi się oczy. W skali od 1 do 10 daję 9, ten jeden punkcik bym urwał za podstawkę... Jest po prostu za wysoka!!!

Awatar użytkownika
Phoenix
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

Jak dla mnie jest bardzo fajny. Na stół jest ponad super. Wszystko dopieszczone widać na tyle na ile umiałeś. Widać cieprliwosć. jedyny mankament to właśnie ta stopa... albo coś źle wymierzyłeś, albo nie wiem. Sugeruje poprawienie tego bo wyglada trochę smiesznie i psuje cały ładny efekt. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Nie mogę przejść obojętnie koło pracy z mojej armii ;)

Ogólnie figurka sprawia bardzo miłe wrażenie. Nie jest to praca na GD, ale nie jest odwalona na szybciora. Słowem: bardzo staranna i fajna praca :)
Ale po kolei:

"-"
- podstawka... znowu naleśnik... Choć Szczurkowi się spodoba bo On lubi takie :P
- za kolorowo... wg mnie oczywiście :]
- miecz - wygląda na shaining zinkowany chestem i może wyciągnięty burnishem... Wg mnie o wiele lepiej wygląda złoty wyciągany do mithrila, czyli poprzez shaining, burnished do mithrila i przy okazji parę washy z chest, brown inka czy nawet blacka :)
- oczęta - nienawidze kropek w oczodołach... U swojego musiałem zalepić greenem ;)

"+"
- pomimo cyrkowca te kolorki bardzo ze sobą pasują. Dziwne bo bardzo nie lubię niektórych zastosowanych tu połączeń kolorków... Naprawdę kompozycja pracy jest super :)
- bardzo fajne rozjaśnienia - szmata, szarfy - jest git
- nie drażnią mnie brązowe brzegi - jest nieźle ;)

Ogólnie bardzo fajnie się Twoją pracę ogląda i czekam na więcej.
Pozdro

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Poprawić czaszkę i ostrze halabardy, reszta szuper ;)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

- podstawka... znowu naleśnik... Choć Szczurkowi się spodoba bo On lubi takie Razz
Muszę cię zmartwić :wink: W 50 % mi sie podoba :P tzn. malowanie fajne (kolor itp. mi pasi) ale obróbka korka i jego kształt już nie .
Co do reszty zgadzam się z Ryu :) Spoko praca .
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Bardzo ładna figurka, podoba mi się to malowanie -jest bardzo staranne i widać że się starałeś :)
Ale po co te czarne prostokąty po lewej stronie zdjęć? Bo one bardzo przyciągają mój wzrok i tak się zastanawiam po co one :P

Awatar użytkownika
Rabin

Ryu pisze: - miecz - wygląda na shaining zinkowany chestem i może wyciągnięty burnishem... Wg mnie o wiele lepiej wygląda złoty wyciągany do mithrila, czyli poprzez shaining, burnished do mithrila i przy okazji parę washy z chest, brown inka czy nawet blacka :)
z pewnością wypróbuję

dzięki za rady. co do stopy- kompleks finiszującego. zamiast zrobić dobrze na drugi dzień...

Awatar użytkownika
True Legionista

Post autor: True Legionista »

A mki się takie kolory właśnie zajebiście podobają :D . Cienie i dokładność super. No może podstawka sssie troche :wink: .

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

bardzo ładnie pomalowana figurka mi sie podoba :)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Mnie sie nie podoba ze jego lewa noga wystaje mocno poza korek :]

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

mam te same odczucia co raptaparat. malowanie ok, ale sama figurka wg. mnie jest kiepska ;)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Bzdura. Nie napisalem, ze figurka mi sie nie podoba. Wrecz przeciwnie, bardzo lubie ten model.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Model jest super ,co prawda nie jestem obiektywny ale ... :wink:

P.s-Moze on robi krok w przepasc :wink: :lol2:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Rabin

szczurek pisze:
P.s-Moze on robi krok w przepasc :wink: :lol2:
może podświadomie potraktowałem tak jego stopę, bo dobrych wspomnień z nim nie mam 8)
a model imo w top 10 herosów GW

Awatar użytkownika
Gruby
Wałkarz

Post autor: Gruby »

bdb. praca kolorki i ogólnie tylko ta jego stopka choc i tak dobrze wyglada

bartekk
Mudżahedin
Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia

Post autor: bartekk »

Awatar użytkownika
Wojtku

Post autor: Wojtku »

masz odwage odgrzebywac tematy :P
Obrazek

bartekk
Mudżahedin
Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia

Post autor: bartekk »

mam, wiem czym jest spam i off top i już dawno w wielu miejscach przekroczyłem tą granicę. Jak to pisałem, to sie zastanawiałem , jak uzasadnię odgrzebanie tematu. Nie wiem, jeszcze nie doszedłem do wniosku. Czasem sie zastanawiam co jeśli np zaczne dyskutować z kimś w jakimś temacie na nie temat obiektu wyżej wymienionego( nie powtarzamy słowa temat).
Aha, fajny figs,podoba mi sie nefrytowy kolor i czerwona szata.

ODPOWIEDZ