tomb king
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Chaoschild
- Chuck Norris
Bardzo fajna praca. Podoba mi sie kolorystyka i metaliki. Natomiast mam watpliowosci co do podstawki, moze nie samego jej wykonania ale umiejscowienia tego pana na niej. Troche nie naturalnie wystaje ta jego lewa noga. Poza tym super praca.
pzdr
pzdr
No dla mnie rewelka ! Bardzo mi się podoba, choć muszę przyznać, że wyjątkowo nie podchodzą mi tego typu podstawki, w mojej opinii by się dużo lepiej typ prezentował na drobnym piaseczku, byłby taki bardziej pustynny klimacik. Bardzo fajna zieleń, troszkę zgniła, co w tym przypadku jest jak najbardziej na miejscu. Podobają mi się oczy. W skali od 1 do 10 daję 9, ten jeden punkcik bym urwał za podstawkę... Jest po prostu za wysoka!!!
Jak dla mnie jest bardzo fajny. Na stół jest ponad super. Wszystko dopieszczone widać na tyle na ile umiałeś. Widać cieprliwosć. jedyny mankament to właśnie ta stopa... albo coś źle wymierzyłeś, albo nie wiem. Sugeruje poprawienie tego bo wyglada trochę smiesznie i psuje cały ładny efekt. Pozdrawiam
Nie mogę przejść obojętnie koło pracy z mojej armii
Ogólnie figurka sprawia bardzo miłe wrażenie. Nie jest to praca na GD, ale nie jest odwalona na szybciora. Słowem: bardzo staranna i fajna praca
Ale po kolei:
"-"
- podstawka... znowu naleśnik... Choć Szczurkowi się spodoba bo On lubi takie
- za kolorowo... wg mnie oczywiście :]
- miecz - wygląda na shaining zinkowany chestem i może wyciągnięty burnishem... Wg mnie o wiele lepiej wygląda złoty wyciągany do mithrila, czyli poprzez shaining, burnished do mithrila i przy okazji parę washy z chest, brown inka czy nawet blacka
- oczęta - nienawidze kropek w oczodołach... U swojego musiałem zalepić greenem
"+"
- pomimo cyrkowca te kolorki bardzo ze sobą pasują. Dziwne bo bardzo nie lubię niektórych zastosowanych tu połączeń kolorków... Naprawdę kompozycja pracy jest super
- bardzo fajne rozjaśnienia - szmata, szarfy - jest git
- nie drażnią mnie brązowe brzegi - jest nieźle
Ogólnie bardzo fajnie się Twoją pracę ogląda i czekam na więcej.
Pozdro
Ogólnie figurka sprawia bardzo miłe wrażenie. Nie jest to praca na GD, ale nie jest odwalona na szybciora. Słowem: bardzo staranna i fajna praca
Ale po kolei:
"-"
- podstawka... znowu naleśnik... Choć Szczurkowi się spodoba bo On lubi takie
- za kolorowo... wg mnie oczywiście :]
- miecz - wygląda na shaining zinkowany chestem i może wyciągnięty burnishem... Wg mnie o wiele lepiej wygląda złoty wyciągany do mithrila, czyli poprzez shaining, burnished do mithrila i przy okazji parę washy z chest, brown inka czy nawet blacka
- oczęta - nienawidze kropek w oczodołach... U swojego musiałem zalepić greenem
"+"
- pomimo cyrkowca te kolorki bardzo ze sobą pasują. Dziwne bo bardzo nie lubię niektórych zastosowanych tu połączeń kolorków... Naprawdę kompozycja pracy jest super
- bardzo fajne rozjaśnienia - szmata, szarfy - jest git
- nie drażnią mnie brązowe brzegi - jest nieźle
Ogólnie bardzo fajnie się Twoją pracę ogląda i czekam na więcej.
Pozdro
Poprawić czaszkę i ostrze halabardy, reszta szuper
Muszę cię zmartwić W 50 % mi sie podoba tzn. malowanie fajne (kolor itp. mi pasi) ale obróbka korka i jego kształt już nie .- podstawka... znowu naleśnik... Choć Szczurkowi się spodoba bo On lubi takie Razz
Co do reszty zgadzam się z Ryu Spoko praca .
z pewnością wypróbujęRyu pisze: - miecz - wygląda na shaining zinkowany chestem i może wyciągnięty burnishem... Wg mnie o wiele lepiej wygląda złoty wyciągany do mithrila, czyli poprzez shaining, burnished do mithrila i przy okazji parę washy z chest, brown inka czy nawet blacka
dzięki za rady. co do stopy- kompleks finiszującego. zamiast zrobić dobrze na drugi dzień...
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
A mki się takie kolory właśnie zajebiście podobają . Cienie i dokładność super. No może podstawka sssie troche .
mam te same odczucia co raptaparat. malowanie ok, ale sama figurka wg. mnie jest kiepska
Model jest super ,co prawda nie jestem obiektywny ale ...
P.s-Moze on robi krok w przepasc
P.s-Moze on robi krok w przepasc
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
mam, wiem czym jest spam i off top i już dawno w wielu miejscach przekroczyłem tą granicę. Jak to pisałem, to sie zastanawiałem , jak uzasadnię odgrzebanie tematu. Nie wiem, jeszcze nie doszedłem do wniosku. Czasem sie zastanawiam co jeśli np zaczne dyskutować z kimś w jakimś temacie na nie temat obiektu wyżej wymienionego( nie powtarzamy słowa temat).
Aha, fajny figs,podoba mi sie nefrytowy kolor i czerwona szata.
Aha, fajny figs,podoba mi sie nefrytowy kolor i czerwona szata.