Malus Darkblade Limited Release
Moderator: Yudokuno
- Paraszczak
- Falubaz
Malus Darkblade Limited Release
100USD ale warto
Nr 186 z 500. Zakupiony wraz z Certyfikatem.
Kolekcja rośnie w siłę:)
pzdr: JP
Nr 186 z 500. Zakupiony wraz z Certyfikatem.
Kolekcja rośnie w siłę:)
- Paraszczak
- Falubaz
To nie stara edycja. To model wyprodukowany przez GW dla Black Library. Czyli literackiego odłamu GW zajmującego się wydawaniem książek. Raz na kilka lat wypouszczają jakiegoś rare modela. Najczęściej w liczbie 500 lub 1000. Do każdego modelu dołączony jest "Certificate of Ownership". Tym się nie gra. Koleś stoi na półce a certyfikat wisi na ścianie.
Teraz tylko czekać, aż do mnie dotrze...
Link do SoL:
http://www.solegends.com/citle/citle200 ... kblade.htm
Teraz tylko czekać, aż do mnie dotrze...
Link do SoL:
http://www.solegends.com/citle/citle200 ... kblade.htm
- Paraszczak
- Falubaz
Kupiłem nówkę w oryginalnym pudle. Zdjęcie jest z sieci i nie wiem kto to malował.
Tak, 102 dolary + przesyłka i ubezpieczenie. Jakieś 120 razem, ale dolar strasznie słaby ostatnio więc się nie przejmuję za bardzo.
Tak, 102 dolary + przesyłka i ubezpieczenie. Jakieś 120 razem, ale dolar strasznie słaby ostatnio więc się nie przejmuję za bardzo.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Szczególnie, że wartość to ona ma jedynie kolekcjonerską, bo piękna toto ona nie jest.
Nie chciałeś go jakoś skonwertować?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Gratuluje zakupu, aczkolwiek sam model nie specjalnie cieszy moje oko.