Centigory, akurat się złożyło, że chciałem je w tym miesiącu skończyć. Cała moja armia beastów jest pomalowana w podobny sposób (+ jakieś funowe dodatki jak tutaj ^^). Nie jestem jakimś mistrzem malarskim, sam wiem, że jest parę rzeczy nad którymi trzeba popracować, jednak sami ocenicie czy się nadają do grania ;D
Uwielbiam dodawać różne motywy na figurkach: jeden z centigorów (muzyk) jest pancurem, czempion ma tarcze strzelecką na zadzie, inny wypaloną podkowę, jeszcze jest clown (lubie te smieszne postaci ), no i sztandar to oddanie hołdu black metalowej bandzie Bathory, na sztandarze jest refren z piosenki ,,blood, fire, death".
No, tyle, oceniajta!
Pmotm 7- Centigory
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Centigory, bardzo fajne, ale ten sztandar z tekstem Bathory'ego to rekord świataMorrok pisze:no i sztandar to oddanie hołdu black metalowej bandzie Bathory, na sztandarze jest refren z piosenki ,,blood, fire, death"
Trzeba było dać "Under the Sign of the Black Mark", "Blood, Fire, Death" to bardziej dla Marauderów z Norski
Świetny pomysł !!!
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
zajebisty sztandar, ale móglbys pociemnić ten napis, bo miejscami za rzadki. super grzywka, clown i tarcza tez spoko, ale nie wiem skąd ten clown. I ten kolor czerwony...przygasił byś go rozwodnionym graveyard earth+blood red+ codex grey
cz statujesz w następnych wyborach? już lepsza taka partia niż te wszystkie po pis'y, rolnicy, nauczyciele, pielęgniarki, górnicy, i najgorsi z nich wszystkich: politycy...to jest IV rp....
cz statujesz w następnych wyborach? już lepsza taka partia niż te wszystkie po pis'y, rolnicy, nauczyciele, pielęgniarki, górnicy, i najgorsi z nich wszystkich: politycy...to jest IV rp....
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
Radosne ale nie dokonca dokladne. Ogolnie ladne .