Dwa pytanka
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Dwa pytanka
Hejka,
Mam takie dwa pytanka :
-czy fast kawalery może się poruszyć pełnym ruchem <marszem> i potem wystrzelić ??
-czy jak mój oddział złamał oddział przeciwnika i go nie do gonił, ale po lini prostej znajduje się inny wrogi oddział to czy w niego wpadam czy zatrzymuje się cal przed nim ??
Wiem, że to mogą być noobowe pytania, ale nie mam akurat pod ręką booka...
Pozdrawiam.
Mam takie dwa pytanka :
-czy fast kawalery może się poruszyć pełnym ruchem <marszem> i potem wystrzelić ??
-czy jak mój oddział złamał oddział przeciwnika i go nie do gonił, ale po lini prostej znajduje się inny wrogi oddział to czy w niego wpadam czy zatrzymuje się cal przed nim ??
Wiem, że to mogą być noobowe pytania, ale nie mam akurat pod ręką booka...
Pozdrawiam.
,, ... I zesłał ich Pan by siali zamęt i zniszczenie ... "
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
tak.Anioł pisze:-czy fast kawalery może się poruszyć pełnym ruchem <marszem> i potem wystrzelić ??
wedle Twojego widzimisię.-czy jak mój oddział złamał oddział przeciwnika i go nie do gonił, ale po lini prostej znajduje się inny wrogi oddział to czy w niego wpadam czy zatrzymuje się cal przed nim ??
odpowiedzi na te pytania sa w RB:
- jeden w opisie Fast Cavalery
- drugi w opisie walki wrecz -> wynik walki -> pogoń -> pursuit into fresh enemy
- jeden w opisie Fast Cavalery
- drugi w opisie walki wrecz -> wynik walki -> pogoń -> pursuit into fresh enemy
Hejka,
Dzięki za odpowiedzi, mam jeszcze jedno pytanko od nośnie Pieśni drzew jeżeli wyrzucę powiedzmy 3 cale +1 to czy muszę się ruszyć te 4 cale czy mogę laskiem pokonać dystans 0-4 ??
P.S Pisałem, że nie mam booka pod ręką - ale dzięki, będe wiedział gdzie dokładnie o tym poczytać
Pozdro.
Dzięki za odpowiedzi, mam jeszcze jedno pytanko od nośnie Pieśni drzew jeżeli wyrzucę powiedzmy 3 cale +1 to czy muszę się ruszyć te 4 cale czy mogę laskiem pokonać dystans 0-4 ??
P.S Pisałem, że nie mam booka pod ręką - ale dzięki, będe wiedział gdzie dokładnie o tym poczytać
Pozdro.
,, ... I zesłał ich Pan by siali zamęt i zniszczenie ... "