Pytanko
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Pytanko
Mam pytanie - jaką średnicę ma podstawka pod kowadłem? Prosiłbym kogoś o zmierzenie, bo szykuję samoróbkę i chciałbym mieć ogólne rozeznanie co do rozmiaru.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
dokładnie... większość mieści się na 40x60
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no własnie 40x60 już nie obejmuje
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no bo na dobrą sprawe nie jest okreslone jaka maszyna na jakiej podstawce ma stać... jest tu pewna dowolność przez to że GW wogóle nie pomyślało o takiej możliwości.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
taaa... te kochane polskie uściślenia... to mądrale spróbujcie umieścić grudge throwera na podstawce 40X40... tylko organki na taką pasują... no i Malakajowa machinka bo stoi na stópce.... może baliste jeszcze wciśniesz... i koniec (o żyrosie nie mówie)...
U mnie sie wszystkie maszynki mieszcza tylko nowa klopa troszke wystaje...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
czyli rozumiem że cała katapulta (ja wole 6 edycyjne) ci się mieści na 40X40.... podobnie działo... koła i tył są całe oparte na podstawce 40x40? to ci chyba figsy z warmastera wcisneli
a swoją drogą to jak czasem słysze o tych polskich uściśleniach to się nóż otwiera... naprawde...
a swoją drogą to jak czasem słysze o tych polskich uściśleniach to się nóż otwiera... naprawde...
Klopa wystaje bardzo malo (7ed)... Bolce sie mieszcza spokojnie (7ed) a i cannon wchodzi ladnie (6ed)... 6ed organy tez wchodza
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
to w takim razie moje machiny się pobuntowały i wystają gdzie się tylko da