(trudno jesli temat zostanie zamkniety , choc mam nadzieje, ze nie

Pozdrawiam!!
Moderator: Ziemko
To tempi guardzi niosacy go walczaBonczek pisze:Ja gekona kupuje prawdopodobnie na wiosnę jak ruszę ze świeżą hodowlą świerszczy, bo stara już unicestwiona. A IMO taki Slann jak w Ved to samo dobrePrzynajmniej nie trzeba się bać co się stanie gdy coś na niego zaszarżuje itd
A figurka obecna o wiele bardziej mi podchodzi...
wiemyZiemko pisze:Troche pokasowalem , troche poprzenosilem , bo na temat fluffu to wy nie rozmawialiscie![]()
Odnosnie fluffu to dobrze , ze GW dosc szczegolowo wzoruje sie na Aztekach itd... Strasznie fajnie wygladaja te wszystkie piora , duzo zlotych zdobien itd na figurkach lizakowych... Najbardziej rozbroil mnie nowy model Tenehuina - trzyma noz ofiarny i serce skavena - dla tych , ktorzy nie wiedza Aztekowie wyrywali serca jencom na oltarzu ofiarnym , jako ofiare dla Boga Slonca...
Moje z jakiegoś metalu i prawie zawsze mają brudną broń i tarczę od krwi przeciwnika czasem i inne miejsca na ich ciele są splamione krwią przecienika.A wasze lizaki z czego maja bron ze standardowego kamienia, czy moze jakiegos jadeitu??
Old onesi nauczyli slaanówz reszta z kad by lizardy umialy tak bazalt obrobic
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns