proszę o ocenę i może jakieś rady na przyszłość!! chętnie wysłucham wytykania błędów!! człowiek się uczy całe życie! dzięki z góry L:)

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
powiedzmy ze sie zakurzył w bitwie ale jeździ z koniem na myjnie idlatego zbroja sie świeciSykstus pisze:Chyba jak na elfa nazbyt opalonyProszę o fotki z bliska
Artek'sWorkshop pisze:Jeny... powiem tyle, że to jeden z najładniejszych pomalowanych modeli Dragon Prinses jakie widziałem, chciał bym tak ładnie malować ale chyba to nigdy nie nastąpi
. Praktycznie niema się do czego przyczepić
wszystko np. mi się podoba, figurka jak i podstawka. Powiedz mi jakich firm farb o kolorze żółtym dałaś do malowania DP?
Powodzenia w kolejnych pracach.
Pozdrawiam....
O to chodzi właśnie, tak jest we fluffie do PP vel DSPiotrax pisze: lepiej istnie aktywnej bo tak to wychodzi pozdrawjam![]()
Skavenblight pisze:O to chodzi właśnie, tak jest we fluffie do PP vel DSPiotrax pisze: lepiej istnie aktywnej bo tak to wychodzi pozdrawjam![]()
Ale już nie spamujmy bo bless powycina a nie chcemy mu robić dodatkowej pracy
Żeby powiedzieć coś na temat, to powiem, co mi się rzuciło w oczy od razu - NMM jest za żółciutki. Złoto jest trochę bardziej brązowawe.
czy ja mam do czynienia z upośledzonymi ??? jak wspomniałam to pierwsze przejs\ście z drybtuszhu do mokrego pędzla całkowicie!! nie mówie tu o nmm!! nie mam otym pojęcia!!! oceńcie cała figurkę a nie samo ostrze !! bo widze ze głównie się do tego czepiacie!! izeby było jasne!! nmie boli mnie to tylko to ze się ciepiacie ale nie powiecie jak mam to porawic!!! a o to pytam!!! bardzo dziękuje za zwrócenie uwagi na te elementy.. liczę że z każda figurką będzie lepiej jednak bardziej wklejałam zdjęcie byście poradzili jak zmienic te elementy które eytykacie by ic nie było!! samó mówienie że jest źle.. też pomoże bo zwrócę na to uwagę zale skoro sami malujecie lepiej to prosiłabym o rzetelną opinie popartą rzeczowymi przykłądami i opisaną metodą jak to porpawić by lepiej wyglądało!!!Raptaparat pisze:Jesli chodzi o ogolne wrazenie "z daleka" to jest spoko. Taka kolorowa figureczka nawet pasuje do HE. Natomiast im blizej tym gorzej. Ten nmm to rzecz slaba, zarowno od strony technicznej jak i kolorystycznej. Polecam ochre i znlezienie paru "reference minis".
Ps. Patrysiu FYI - We know :]
pozdrawjam
7Raptaparat pisze:Po raz: Nie wciskaj kitu, bo pamiętam figurkę goblina, a i wczesniejsze krasnale tez nie byly suchym pedzlem mazane.
Po dwa: Zakladam, ze mam wieksze doswiadczenie i potrafie zauwazyc kiedy ktos probuje zrobic nmm, a kiedy maluje zbroje na zolto.
Po trzy: Mokry Pedzel to techinka laczenia (na mokro) kolorow bezposrednio na figurce.
Po cztery: Nie uzywaj wykrzyknikow po kazdym zdaniu.
Po piec: Zarejestruj sie uczciwie na tym forum to uslyszysz ode mnie rzetelna opinie.
Po szesc: Jak sie nie podoba to cytadela zaprasza.
W taki razie pewnie większość tak poradziPatrycja Polkowska pisze:[jeżeli waszą rada jest tylko ze lipa z bliska to więcej nie będę sie udzielała...
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)