Moderacja
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Moderacja
Mogę się spytać dlaczego jakiś bardzo łaskawy moderator usuwa i edytuje moje posty.
Rozumiem, że były one napisane w temacie głosowania, jednak to sam Ziemko (mod) podjął dyskusje.
Oczywiście też możemy olać stary zwyczaj wydzielenia ich do oddzielnego tematu, usunąć jest przecież łatwiej, nawet nie będzie trzebana na nie odpowiadać.
Coraz bardziej nie podobają mi się metody stosowane przez obecnych moderatorów na LL. Starzy byli jakoś bardziej neutralni.
Rozumiem, że były one napisane w temacie głosowania, jednak to sam Ziemko (mod) podjął dyskusje.
Oczywiście też możemy olać stary zwyczaj wydzielenia ich do oddzielnego tematu, usunąć jest przecież łatwiej, nawet nie będzie trzebana na nie odpowiadać.
Coraz bardziej nie podobają mi się metody stosowane przez obecnych moderatorów na LL. Starzy byli jakoś bardziej neutralni.

Popieram. Moderator nie powinien w ten sposób rozwiazywac sprawy.
Przynajmniej na Forum LL.
Każdy ma równe prawa do wypowiadania się. Zmiany postów przez modów sa niedopuszczalne. Kasowanie postów podobnie (są wyjątki). Jeśli post jest w niewłasciwym temacie powinien być przeniesiony do nowego.
Ofkors no offens do modów
. Tylko uwaga na przyszłośc.
Przynajmniej na Forum LL.
Każdy ma równe prawa do wypowiadania się. Zmiany postów przez modów sa niedopuszczalne. Kasowanie postów podobnie (są wyjątki). Jeśli post jest w niewłasciwym temacie powinien być przeniesiony do nowego.
Ofkors no offens do modów

Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Nie skasowalem Twojego posta , ani go nie edytowalem. Szmaja albo Scimi powinni przeniesc nasza gadke do innego tematu. Kielon jesli nie podoba Ci sie dzialanie obecnych modow - niedlugo koniec sezonu - zawsze mozesz zaglosowac przeciwko nim , ale nie rzucaj w stosunku nas jakis kosmicznych hasel o manipulacje , malwersacje itd...
Ktoś jednak to zrobił, nie mówie że Ty, któryś z modów.Ziemko pisze:Nie skasowalem Twojego posta , ani go nie edytowalem
I tak to nic nie da. Zostaną te same osoby i tak i tak.Ziemko pisze: zawsze mozesz zaglosowac przeciwko nim
A na prawde nie widzisz nic niestosownego w tresci głosowania,ktore sam zalozyles?nie rzucaj w stosunku nas jakis kosmicznych hasel o manipulacje , malwersacje itd

kielon: nie dramatyzuj.
uwazam ze LL zasluguje na moderatora ktory umie zlozyc jedno poprawne, logiczne zdanie po polsku - takich osob pewnie jest wiecej.
jednak obecne glosowanie to nie jest jakas kwintesencja patologii - kazdy z LL wie o co chodzi, wiec nie wypacza w zaden sposob wyniku glosowania
uwazam ze LL zasluguje na moderatora ktory umie zlozyc jedno poprawne, logiczne zdanie po polsku - takich osob pewnie jest wiecej.
jednak obecne glosowanie to nie jest jakas kwintesencja patologii - kazdy z LL wie o co chodzi, wiec nie wypacza w zaden sposob wyniku glosowania
hmm, wyczuwam drobną aluzję do obecnych modów, a przynajmniej do niektórych z nichTruePunk pisze:kielon: nie dramatyzuj.

BTW - piszę ładnie po polsku

@Kielon - nie wiem, kto ci coś skasował - ja dopiero zaglądam tu drugi raz, bo jakoś w tygodniu i chęci i czasu nie było.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Rozumiem, że syfem jest to co uzna o wielki moderator Szmaja za syf. Zostawi to co uzna za stosowane zostawić, a usunie to co w jego mniemaniu jest zbędne.Szmajson pisze:glosowanie to glosowanie wyrzucam zbedny syf.. nie od dzis jesteście na forum LL. wiec wiecie ze sa inne tematy na dyskusje.
Rób co uważasz za stosowne, wkońcu cała władza w twoich rękach.
Czekam tylko jak usuniesz i tego posta, bo krytykuje jedynego nieomylnego.
Edit:
Poza tym mógłbyś dać jakąś wiadomość za co usunąłeś jeden z moich postów, a dlaczego edytowałeś kolejny. Jaki punkt regulaminu został złamany, albo co. Bo póki co moje posty są usuwane, ja nie wiem co się z nimi stało, inni moderatorzy również. Może to jakiś błąd forum, trzeba może poczekać, ale nie to Szmaja uznał, że sobie pousuwa coś i tak będzie dobrze.

Wiesz jak idzsz na wybory i masz wybor nazwisk, to nie dopisujesz swojego kandyta na kartce i nie piszesz dlaczego go chcesz.
Pisz w innych tematach i nie jecz jak skrzywdzone dziecko... Czeski Metalu

Pisz w innych tematach i nie jecz jak skrzywdzone dziecko... Czeski Metalu

Ależ, po zaznaczonym głosie, mogę poniżej dopisać (chcę aby mój dziadek zarabiał więcej). Tutaj podobnie, po oddanym głosie dopisałem co mysle o treści glosowania. To Ziemko podjął dyskusje w temacie.Szmajson pisze:Wiesz jak idzsz na wybory i masz wybor nazwisk, to nie dopisujesz swojego kandyta na kartce i nie piszesz dlaczego go chcesz.
Ale to nie jest póki co ważne.
Jęcze (jak to ująłeś) o coś zupełnie innego teraz. Patrz post wyżej. Chodzi mi o twoją władzę moderatora i stosowanie jej z pełnej pary.
Rozumiem, że nie odpowiedziałeś na prawie wszystkie moje wątpiwości w poście wyżej, bo tak ci było po prostu łatwiej.

Jakie masz wątpliwości.. co cię gniecieKielon pisze:Ależ, po zaznaczonym głosie, mogę poniżej dopisać (chcę aby mój dziadek zarabiał więcej). Tutaj podobnie, po oddanym głosie dopisałem co mysle o treści glosowania. To Ziemko podjął dyskusje w temacie.Szmajson pisze:Wiesz jak idzsz na wybory i masz wybor nazwisk, to nie dopisujesz swojego kandyta na kartce i nie piszesz dlaczego go chcesz.
Ale to nie jest póki co ważne.
Jęcze (jak to ująłeś) o coś zupełnie innego teraz. Patrz post wyżej. Chodzi mi o twoją władzę moderatora i stosowanie jej z pełnej pary.
Rozumiem, że nie odpowiedziałeś na prawie wszystkie moje wątpiwości w poście wyżej, bo tak ci było po prostu łatwiej.

Kogos kto liczy nie interesuja komentarze, tylko wybrana odpowedz.
Przenoszenie mija sie z celem, bo wiele raz mowiono ze w glosowaniach tylko glosujemy, bez wymiany zdan. Pare razy sie pokasuje i wszysyc beda wiedzeli gdze nalezy przeprowadzac dysusje.
Kielon wyluzuj. Piszesz ze jestes pokrzywdzony.. a sam tylko szukasz zaczepki marnujesz czas na pisanie bzdurnych postow. Jak naraze na konkretne tematy nic nie napisales. Moze uzgodnij z kolegami z klubu kto ma zastapic Trojka (0% aktywnosci).
BTW to nie byly wypowiedzie w stylu "bo moj dziadek zaraba mało" tylko dosc spore posty.. na takie gowienka mozna przymknac oko.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2008, o 00:55 przez Szmajson, łącznie zmieniany 2 razy.
Masz szereg tematów na gildii, które tu trzeba "przeniesc".. możesz sam założyć temat. Np. możesz coś wymyslic jak zwiększyć frekwencje na masterach.. bo ten temat chyba najbardziej dotyczy Twój klub.. a jakoś zainteresowania do tego tematu nie macie.Kielon pisze:A jakie masz na tym forum "konkretne" teamty?Szmajson pisze:Jak naraze na konkretne tematy nic nie napisales.
a mozna sobie zakladac tutaj tematy jakie sie chce czy jakie tu zasady obowiazuja?