Kolejna napinka z cyklu

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Twoja stara dała Fanatykowi i nie wziął ....
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Twoja stara jedzie po Fanatyku i myśli, że jest zabawna.

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Twoja stara placze kolegom jak fanatyk
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Malal, skończ. Albo nie zaczynaj, jeśli nie wiesz jak.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Twoja stara gra w mordheim
Beka na maxa

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Skavenblight pisze:Malal, skończ. Albo nie zaczynaj, jeśli nie wiesz jak.
Nie podoba sie to idz robic na drutach. Albo kup chusteczke koledze do otarcia lez
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Malal pisze:
Skavenblight pisze:Malal, skończ. Albo nie zaczynaj, jeśli nie wiesz jak.
Nie podoba sie to idz robic na drutach. Albo kup chusteczke koledze do otarcia lez
Nie podoba mi się.
Tak się składa, że moim obowiązkiem jest moderowanie tego forum, a nie robienie na drutach. I nie będę tolerować jazdy po kimkolwiek, czy to byłbyś Ty, czy Fanatyk, czy inna osoba.
Powtarzam: skończ. Albo nie zaczynaj.

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

Tomash pisze:
Nibas pisze:"twoja stara nie plakala po smierci papierza"
To akurat jest turbosłabe, bo znam dziesiątki (włączając mnie) osób, które nie płakały po papieżu.
Akurat jest turbośmieszne ;P Bo mi się przypominają ludzie oburzający się na inne stwierdzenie niż "JPII był idealny", a takich, zwłaszcza po śmierci papieża, było dużo.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Skavenblight pisze: Nie podoba mi się.
Tak się składa, że moim obowiązkiem jest moderowanie tego forum, a nie robienie na drutach. I nie będę tolerować jazdy po kimkolwiek, czy to byłbyś Ty, czy Fanatyk, czy inna osoba.
Powtarzam: skończ. Albo nie zaczynaj.
Dziwne, ze na 3 stronie tematu widnieje
Jankiel pisze:Twoja stara pisze posty Truepunkowi
i nie zareagowalas.

Jestem szczerze oburzony twoja postawa jako moderatorki tego dzialu, uwazam ze poddanie sie do dymisji to jedyne wyjscie z sytuacji ktore pozwoli zachowac Ci twarz.
Powiedzmy stop kolesiostwu i bronieniu tylko swoich padawanow!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

TP, tym postem uzasadniłeś śmieszność cytowanego jankielowego tekstu :lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

TP, a teraz spójrz na datę tamtego postu i skonfrontuj z tym, że moderatorem na PiM jestem od 11 dni ;)

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Dobra dobra, Twoja stara broni Fanatyka na forum, wiec nie mozesz obiektywnie sie wypowiadac tomashu :P
Jestes czescia ukladu, przykro mi.

PS. Na wypadek jakby ktos nie dostrzegl, ironizowalem. Nie wiem jak mozna z jednej storny trzymac taki temat, a z drugiej dziwic sie ze sa wjazdy osobiste - szczegolnie ze nikomu za wyjatkiem jednego grubaska chyba nie przeszkadzaly..

@skavenblight:
A, to w takim razie zwracam honor. To tylko Tomashowi warna ze to ze go smiesza takie kawaly i bedzie wszystko Ok :P

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Po pierwsze - szczerzę Cię proszę żebyś mówił o mnie albo stosując imię (Piotrek) albo ksywę - grubasek jest denerwujące i płytkie, szczególnie jak się z tą chorobą walczy.

Po drugie - wyobraź sobie że nie ma żadnego układu. To że Skavenblight i Tomash to są moi znajomi , znaczy tyle co nic, poza wypadami na piwo raz na jakiś czas. Dawno, dawno temu poszedłem do Tomka z jedną sprawą. I stąd się wziął mit płakania do adminów-kolegów. Jestem na forum dosyć często i po prostu informuję administrację o tym gdzie są przegięcia. A że robicie flame'y? Wasza wina.

Mnie tak naprawdę wisi to co piszecie o mnie - bo jak na razie nic mądrego i tak nie napisaliście. Lubicie bić pianę i obrażać? Piszcie mi priwy codziennie dla relaksu. Ale przestańcie robić to na forum. Bo nikomu się nie chce tego czytać,poza wami.

Poza tym - wjazdy osobiste przeszkadzają adminom i moderatorom - są objawem chamstwa który, z tego co wiem, starają się tutaj zwalczać. Chcesz mieć "wolność wypowiedzi"? Idź na Onet.pl , tam jest tego mnóstwo. Ja osobiście zareagowałem na ostatnie ekscesy Malala nie dlatego że mnie zaatakował - ma zabawę to niech ma, nie lubię dzieciom odbierać zabawek. Natomiast zaatakował Skavenblight i to w dosyć chamski sposób. Dlatego jest jak jest.

Jeszcze jedno - mówisz że źle że mnie bronią - bronili by każdego. A że we mnie szukacie chłopca do bicia...cóż, powodzenia w dalszych prowokacjach! :lol2: A i namaluj nam coś, weselej będzie!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

I tym optymistycznym akcentem...
Dajmy jeszcze jedną szansę Twojej Starej
;)

Zablokowany