Mordheim: Witch Hunter Warband

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Mordheim: Witch Hunter Warband

Post autor: Esco »

Obrazek
Witch Hunters Warband

Obrazek
Psy

ObrazekObrazekObrazek
Witch Hunter Captain

ObrazekObrazek
Warhammer Quest Witch Hunter

ObrazekObrazek
Witch Hunter 1

ObrazekObrazekObrazek
Witch Hunter 2

ObrazekObrazek
Flagellants

ObrazekObrazek
Zealots

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Troszke słabe fotki
Fajnie wyszedł SL na pierwszym Hunterze
Pieski jakieś takie nieciekawe
Skóra wygląda tak sobie miejscami, ale myślę że to przez fotki
Ogólnie ładna banda, trochę nierówno pomalowana - jedne elementy na wypasie, inne średnie - ale granie przeciwko takiej to przyjemność :)

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

To dla kolegi do grania. Taki był zamysł, że tylko herosi mają być troche lepiej pocisnięci. Psy to nie wiem czy maja na sobie nawet 3 warstwy - na prawdę mocno je olałem. Pierwszy raz pobawiłem się OSL-em i jestem ciekawy opinii innych. Fotek lepszych nie będzie - mam syfiasty aparat.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Sl na drugiej focie tego wh z pochodnią (zdjęcie od boku) wygląda super natomiast patrząc na front figurki to go w ogóle nie widać (SL) Może to być wina kompa na którym teraz siedzę (15calowy monitor zakłamujący kolory ;p )

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Nie widać, bo obiekt rzucający światło znajduje się z tyłu na górze, wiec światło nie ma prawa padać na front. Chyba tak powinien działać OSL o ile sie nie myle :D

Obrazek

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Nie mylisz sie natomiast za daleko pociagnales odblaski. Skoro mamy tez swiatlo dzienne to efekt SL powinien byc bardzo delikatny. Na jego glowie wyglada to conajmniej dziwnie.

Awatar użytkownika
Motor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Motor »

Całkiem przyzwoite malowanie;) Zwłaszcza podstawki mi się podobają;)
Obrazek

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

@Esco teraz mi odpowiada :p (jednak to wina ekranu na większym zdjęciu to już widzę :P ) On jest malowany jakby był podczas nocy albo w jakichś ciemnościach (po co mu pochodnia za dnia :P )

Ilithos
Plankton

Post autor: Ilithos »

Bardzo przyzwoite figurki. I ładnie się prezentują. Tylko te metaliki takie niemrawe bardzo, szczególnie ten kawałek kolczugi wystający u ostatniego pana. Natomiast SL bardzo mi sie podoba.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Ogólnie banda mi się podoba, poza psami i tą baryłką - jest trochę za duża.

Yori
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Yori »

Nie wiem co chcecie od psiaków, bardzo fajnie wyszły, tym bardziej, że na stół. SL (cokolwiek to znaczy, domyślam się że chodzi o odblask pochodni) jest świetny, a pochodnie Witch Hunterom za dnia też się przydają, aby np. przypiec komuś boczków :)

Bardzo fajny warband, chyba zainwestuję 20 funciaków i nabędę na Mail Orderze, bo mnie zainspirowałeś :) [czytaj - pozazdrościłem Ci :)]

ODPOWIEDZ