Mordheim: Witch Hunter Warband
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mordheim: Witch Hunter Warband
Witch Hunters Warband
Psy
Witch Hunter Captain
Warhammer Quest Witch Hunter
Witch Hunter 1
Witch Hunter 2
Flagellants
Zealots
Troszke słabe fotki
Fajnie wyszedł SL na pierwszym Hunterze
Pieski jakieś takie nieciekawe
Skóra wygląda tak sobie miejscami, ale myślę że to przez fotki
Ogólnie ładna banda, trochę nierówno pomalowana - jedne elementy na wypasie, inne średnie - ale granie przeciwko takiej to przyjemność
Fajnie wyszedł SL na pierwszym Hunterze
Pieski jakieś takie nieciekawe
Skóra wygląda tak sobie miejscami, ale myślę że to przez fotki
Ogólnie ładna banda, trochę nierówno pomalowana - jedne elementy na wypasie, inne średnie - ale granie przeciwko takiej to przyjemność
To dla kolegi do grania. Taki był zamysł, że tylko herosi mają być troche lepiej pocisnięci. Psy to nie wiem czy maja na sobie nawet 3 warstwy - na prawdę mocno je olałem. Pierwszy raz pobawiłem się OSL-em i jestem ciekawy opinii innych. Fotek lepszych nie będzie - mam syfiasty aparat.
Sl na drugiej focie tego wh z pochodnią (zdjęcie od boku) wygląda super natomiast patrząc na front figurki to go w ogóle nie widać (SL) Może to być wina kompa na którym teraz siedzę (15calowy monitor zakłamujący kolory ;p )
Całkiem przyzwoite malowanie;) Zwłaszcza podstawki mi się podobają;)
@Esco teraz mi odpowiada :p (jednak to wina ekranu na większym zdjęciu to już widzę ) On jest malowany jakby był podczas nocy albo w jakichś ciemnościach (po co mu pochodnia za dnia )
Nie wiem co chcecie od psiaków, bardzo fajnie wyszły, tym bardziej, że na stół. SL (cokolwiek to znaczy, domyślam się że chodzi o odblask pochodni) jest świetny, a pochodnie Witch Hunterom za dnia też się przydają, aby np. przypiec komuś boczków
Bardzo fajny warband, chyba zainwestuję 20 funciaków i nabędę na Mail Orderze, bo mnie zainspirowałeś [czytaj - pozazdrościłem Ci ]
Bardzo fajny warband, chyba zainwestuję 20 funciaków i nabędę na Mail Orderze, bo mnie zainspirowałeś [czytaj - pozazdrościłem Ci ]