Gra w to ktos? (najlepiej z wawy) i czy chcialby kiedys rozegrac partyjke :>
Gra sama w sobie ma bardzo ciekawy system i co ciekawe jest on bardzo dobrze przystosowany do gry w 3-6 osob. Osobiscie moge tlyko ja polecic i kiedys pokazac co i jak jesli bedzie ktos chcial.
A Game of Thrones CCG
na ostatnich Paradoxaliach mielismy "turniej" VIPowski zorganizowany przez Kube - spotkaly sie osoby, ktore pamietaja jeszcze granie w starym Paradoxie... dawno sie tak dobrze nie bawilem. wyszlismy po 4 nad ranem
mamy zelazne postanowienie kontynuowania tego
mamy zelazne postanowienie kontynuowania tego
"I fart in your general direction"
Mam karty z edycji Ice & Fire, czy mozna je laczyc z kartami z nowszych edycji ?
Wiecie moze gdzie mozna kupic boostery do tej edycji ? rozgladam sie po necie i nie moge znalezc. z gory dzieki za pomoc
Wiecie moze gdzie mozna kupic boostery do tej edycji ? rozgladam sie po necie i nie moge znalezc. z gory dzieki za pomoc
jesli nie grywasz na turniejach to spokojnie mozesz laczycMichał pisze:Mam karty z edycji Ice & Fire, czy mozna je laczyc z kartami z nowszych edycji ?
mozesz miec problem... ja mam duzo commonow i uncommonow z tej edycji, jesli bylbys zainteresowany transakcja.Michał pisze:Wiecie moze gdzie mozna kupic boostery do tej edycji ? rozgladam sie po necie i nie moge znalezc. z gory dzieki za pomoc
"I fart in your general direction"
mozna laczy bez problemu jak napisal szaman choc karty od wydania core seta maja juz troche inna mechanike (tzn. opieraja sie bardziej na niewydanym zlocie niz na influencie)
btw z ice & fire jak nie mozesz znalezc szukaj crown of suns i throne of bldes bo to ta sama edyucja tylko inne dodatki
btw z ice & fire jak nie mozesz znalezc szukaj crown of suns i throne of bldes bo to ta sama edyucja tylko inne dodatki
IMO lepiej nie bo wchodza rozne potworki. albo grac na I&F albo na kolejne bloki (Vallyrian/ Winter/ITE)Michał pisze:Mam karty z edycji Ice & Fire, czy mozna je laczyc z kartami z nowszych edycji ?
na dzien dzisiejszy nie wychodza juz boostery. FFG wydaje swoje karcianki w sposob polkolekcjonerski-kupuje sie takie zestawy ze stalymi kartami(z zalozenia sa tak karty do kazdego domu)
wychodzi taniej ale w tej wersji czegos brak