A Game of Thrones CCG

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

A Game of Thrones CCG

Post autor: Shino »

Gra w to ktos? (najlepiej z wawy) i czy chcialby kiedys rozegrac partyjke :>

Gra sama w sobie ma bardzo ciekawy system i co ciekawe jest on bardzo dobrze przystosowany do gry w 3-6 osob. Osobiscie moge tlyko ja polecic i kiedys pokazac co i jak jesli bedzie ktos chcial.

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

wez do lublina deck

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

na ostatnich Paradoxaliach mielismy "turniej" VIPowski zorganizowany przez Kube - spotkaly sie osoby, ktore pamietaja jeszcze granie w starym Paradoxie... dawno sie tak dobrze nie bawilem. wyszlismy po 4 nad ranem :mrgreen:
mamy zelazne postanowienie kontynuowania tego :D
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

kiedy? :> juz jakis czas nie gralem w tron a z checia bym wrocil do tej zacnej karcianki :)

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

może jak się jakoś ogarnę to zrobię deck. zagrać można zawsze w SŚ - co nie? Może jutro mała partyjka we 4?
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Kruti pisze:może jak się jakoś ogarnę to zrobię deck. zagrać można zawsze w SŚ - co nie? Może jutro mała partyjka we 4?
Ty sie lepiej najpierw ogarnij ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

mielibyscie jakos w najblizszych dniach czas na tron? cos chyba mialo byc w majowke ale nie wjestem pewien :>

Awatar użytkownika
Michał
Falubaz

Post autor: Michał »

Mam karty z edycji Ice & Fire, czy mozna je laczyc z kartami z nowszych edycji ?
Wiecie moze gdzie mozna kupic boostery do tej edycji ? rozgladam sie po necie i nie moge znalezc. z gory dzieki za pomoc
AND THEY SHALL KNOW NO FEAR

KOLEJNY PUNKT DLA NAS !!! BWT KOCHANA !!!!
Cosmo pisze: 19 sie 2014, o 20:33 BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Michał pisze:Mam karty z edycji Ice & Fire, czy mozna je laczyc z kartami z nowszych edycji ?
jesli nie grywasz na turniejach to spokojnie mozesz laczyc
Michał pisze:Wiecie moze gdzie mozna kupic boostery do tej edycji ? rozgladam sie po necie i nie moge znalezc. z gory dzieki za pomoc
mozesz miec problem... ja mam duzo commonow i uncommonow z tej edycji, jesli bylbys zainteresowany transakcja.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

mozna laczy bez problemu jak napisal szaman choc karty od wydania core seta maja juz troche inna mechanike (tzn. opieraja sie bardziej na niewydanym zlocie niz na influencie)

btw z ice & fire jak nie mozesz znalezc szukaj crown of suns i throne of bldes bo to ta sama edyucja tylko inne dodatki ;)

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

Michał pisze:Mam karty z edycji Ice & Fire, czy mozna je laczyc z kartami z nowszych edycji ?
Wiecie moze gdzie mozna kupic boostery do tej edycji ? rozgladam sie po necie i nie moge znalezc. z gory dzieki za pomoc
IMO lepiej nie bo wchodza rozne potworki. albo grac na I&F albo na kolejne bloki (Vallyrian/ Winter/ITE)

na dzien dzisiejszy nie wychodza juz boostery. FFG wydaje swoje karcianki w sposob polkolekcjonerski-kupuje sie takie zestawy ze stalymi kartami(z zalozenia sa tak karty do kazdego domu)
wychodzi taniej ale w tej wersji czegos brak :?

ODPOWIEDZ