Zaciekawiła mnie ta jednostka , bardzo klimatyczna ale jakoś granie mi nią nie idzie .
W armii mortal-i mam jednego herosa nurgla i muszę wystawić jeden regiment z tym markiem , uparłem się właśnie na ren odział . Może ma ktoś ciekawą taktykę na ten odział , chętnie ją przetestuje .
nurglings-zastosowanie
Moderator: JarekK
nurglingi to nie swarm tak do konca wiec niestety taktyka przytrzymania srednio moze dzialac tam gdzie ma, mozna po prostu nie zdac tej glupiej niestabilnosci i tyle a moze byc fajowo i nic nie stracimy po za tym idealnie dzialaja na maszyny skirmisze i magow, 360 stopni widzenia, -1 do trafienia w strzelaniu i hth oraz ward (demoniczny) prawie zadnych minusow do ruchu i do tego fear (malo ktory swarm to ma) robi swoje
jednostka bardzo dobra moim zdaniem, szkoda ze mozna miec tylko 1
jednostka bardzo dobra moim zdaniem, szkoda ze mozna miec tylko 1
Tylko gdyby zdjęli im zasadę swarm ;/ BO tak to podwójnie dostają po dupie jeśli przegrają cr (chyba że się mylę to poprawcie )
troche sie mylisz, maja napisane ze nie dzialaja jak zwykle swarmy tylko zdaja normalnie niestabilnosc
i tak sa niezle tylko czesto brakuje mi do nich miejsca.
i tak sa niezle tylko czesto brakuje mi do nich miejsca.
hmm całkiem dobrze spisują się do zatrzymywania drzewca:), jak trafi tak z dwa, to jest ok , ale w sumie to pamiętam że uzywałem ich w liczbie 2-3 przez jakiś czas. kupeczki dzielnie węrdowały na wardancerów , a jaka rozkosz gdy zaatakowały...tak osrać życie...