nurglings-zastosowanie

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

nurglings-zastosowanie

Post autor: Wiewior-lbn »

Zaciekawiła mnie ta jednostka , bardzo klimatyczna ale jakoś granie mi nią nie idzie .
W armii mortal-i mam jednego herosa nurgla i muszę wystawić jeden regiment z tym markiem , uparłem się właśnie na ren odział . Może ma ktoś ciekawą taktykę na ten odział , chętnie ją przetestuje .

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

taktyka jak z każdym innym swarmem? - przytrzymujesz jakiś oddział przez jedną turę, a w następnej wpadasz od boku/tyłu

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

nurglingi to nie swarm tak do konca wiec niestety taktyka przytrzymania srednio moze dzialac tam gdzie ma, mozna po prostu nie zdac tej glupiej niestabilnosci i tyle a moze byc fajowo i nic nie stracimy po za tym idealnie dzialaja na maszyny skirmisze i magow, 360 stopni widzenia, -1 do trafienia w strzelaniu i hth oraz ward (demoniczny) prawie zadnych minusow do ruchu i do tego fear (malo ktory swarm to ma) robi swoje

jednostka bardzo dobra moim zdaniem, szkoda ze mozna miec tylko 1

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Tylko gdyby zdjęli im zasadę swarm ;/ BO tak to podwójnie dostają po dupie jeśli przegrają cr (chyba że się mylę to poprawcie :P )

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

troche sie mylisz, maja napisane ze nie dzialaja jak zwykle swarmy tylko zdaja normalnie niestabilnosc

i tak sa niezle tylko czesto brakuje mi do nich miejsca.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

ja se je nawet kupilem i fajnie zrobilem na MASowkach ale w rozpie maja jedna zasadnicza wade... nie nadarzaja za reszta armii ;)

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

hmm całkiem dobrze spisują się do zatrzymywania drzewca:), jak trafi tak z dwa, to jest ok :), ale w sumie to pamiętam że uzywałem ich w liczbie 2-3 przez jakiś czas. kupeczki dzielnie węrdowały na wardancerów :), a jaka rozkosz gdy zaatakowały...tak osrać życie...

ODPOWIEDZ