Mordheim, youngblood i champion
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
Mordheim, youngblood i champion
Zaczynam grać w Mordheim Reiklandczykami więc zmalowałem youngblooda i championa. Ot takie wieczorne malowanie po nauce
Zdjęcia mogły by być lepsze niestety.
Zdjęcia mogły by być lepsze niestety.
Czyste chłopaki.
Trochę za czyste jak na te brutalne i ciężkie czasy.
Ale przyjemnie się na nich spogląda.
Trochę za czyste jak na te brutalne i ciężkie czasy.
Ale przyjemnie się na nich spogląda.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- swieta_barbara
- habydysz
Ten youngblood wyglada tak, jakby polgebkiem wypuszczal bucha dymu. Juz od dawna marzy mi sie jakas ciekawa konwersja dot. palenia.
Nie podobają mi się modele, bardziej do battla się nadają. W takich bufiastych rajtuzach wspinać się, przeszukiwać piwnice i łazić po pokrytych syfem ulicach? Młodzik może jeszcze jeszcze, ale czempion... Malowanie całkiem łądne, ale kolory nie dla mnie zdecydowanie.
Good idea Ja właśnie myślałem o typowo śmiechowej konwersji ...Ten youngblood wyglada tak, jakby polgebkiem wypuszczal bucha dymu. Juz od dawna marzy mi sie jakas ciekawa konwersja dot. palenia.
-
- Kretozord
Zadziwia mnie Twój tok rozumowania. Jeśli nie podoba Ci się malowanie proszę o poradę może się przyda.sojowy pisze:Modele są słabiutkie. Primo, moje Imperium jest czerwono białe. Secundo, jedna noga i ręką jest czerwona, a druga para biała. A ten ma mini na niebiesko, a koszulę na czerwono.
Co do kolorków, to jest banda z Reikladnu a dokładnie z Altdorfu czyli bardzo bogatego miasta, i dlatego też banda będzie się stroić w takie fatałaszki na styl Mordheimowego Marienburga.
- swieta_barbara
- habydysz
Moglbys ciut przycieniowac piorka - wygladaloby to slicznie.
- GraveDigger
- Chuck Norris
koszula jest spoko, bardziej chyba przydalo by sie cos na tych bialych rajtuzach:P jakies delikatne cieniowanko