PMotM - galeria zwyciezcow
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM - galeria zwyciezcow
Hej, mamy ten konkurs na forum ,wszystko super, tylko prace tych co wygrali jakos znikaja w otchlani czasu. Moze by tak zrobic jakis temat 'sticky' zablokowany gdzie umieszczane bylyby zdjecia figurek zwyciezcow, wraz z nickiem zwyciezcy, numerkiem edycji konkursu i tematem konkursu.
Jak dacie pozwolenie to zrobię kalendarz.Czyli 12 edycja Playmini będzie w maju.
W czerwcu można pomysleć nad kalendarzem.
W czerwcu można pomysleć nad kalendarzem.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
to bedzie kalendarz zgodny z Liga WFB... ona stratuje na poczatku maja
kalendaz moze byc czerwiec - kwiecień... nie wiem co tak ludzie sie uparli na ten styczen-grudzien.
no tylko ze PMOTM 12 wypadnie w 13 miesiacu - bo na wakacje był jeden temat tylko.
ale ogolnie idea zebrania prac zwyciesców bardzo mi sie podoba
kalendaz moze byc czerwiec - kwiecień... nie wiem co tak ludzie sie uparli na ten styczen-grudzien.
no tylko ze PMOTM 12 wypadnie w 13 miesiacu - bo na wakacje był jeden temat tylko.
ale ogolnie idea zebrania prac zwyciesców bardzo mi sie podoba
Świetny pomysł z tym kalendarzem, choć uważam, że klasyczny od stycznia do grudnia jest najlepszy. Nie każdy gra w lidze, a niektórzy użytkownicy już zakończyli swoją edukację
Na pewno bym taki kalendarz na 2009 kupił!
Na pewno bym taki kalendarz na 2009 kupił!
No to jeśli grono autorów prac zwycięzkich wyrazi swoją aprobatę to stworzę kalendarz na 2009 rok i będzie on dostępny od lipca 2008 roku.
Mastery można zaznaczyć(no i duze cykliczne imprezy klubów).
Mastery można zaznaczyć(no i duze cykliczne imprezy klubów).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Mam dostęp do taniego druku.Jakość dowolna.Format też.Papier też dowolny.
Niedrogo to wychodzi.Zrobię rozeznanie ile to by kosztowało i dam znać.
Niedrogo to wychodzi.Zrobię rozeznanie ile to by kosztowało i dam znać.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken