Turniej w Imperium Gier w Krakowie - 23.02.2008
Turniej w Imperium Gier w Krakowie - 23.02.2008
W sobotę, 23 lutego, w sklepie Imperium Gier, przy ulicy Dietla 45 odbędzie się turniej WFB w formacie limited na 1350 punktów. Wpisowe wynosi 10 złotych i w całości przeznaczone jest na nagrody, a uczestnicy turnieju otrzymają 20% zniżki na wszystkie towary dostępne w sklepie lub możliwe do zamówienia. Poniżej podaję ogólne zasady:
- Nie można korzystać z armii z tyłu podręcznika (dozwolone Sacred Hosts u Lizardmenów)
- Dogs of War mogą brać tylko armie, które mają to uwzględnione w podręczniku
- Nie można korzystać z Regiments of Renown, za wyjątkiem armii Dogs of War
- Magia ograniczona do 6 leveli (bound spell traktuje się jako 1 lvl, w armii Tomb Kings of Khemri - liche = 2 lvl, prince = 1 lvl, w armii Skavenów - Warlock Engineer z Supercharged WP Accumulator oraz Upgreaded Warp-Energy Condenser = 2 lvl, Warlock Engineer bez nich = 1 lvl)
- Maksymalnie 3 herosów
- Punkty za ćwiartki i sztandary – po 50 za każde, za generała - 100
- Rozgrywamy 3 bitwy po 6 tur każda
Zgłoszenia i rozpiski (wysłanie rozpiski jest równe zgłoszeniu) wysyłajcie pod adresem mailowym wiewior@valkiria.net
Lista zgłoszonych:
1. Michał Musiał
2. Marcin Tomczyk
3. Krzysztof Schechtel
4. Michał Głowa
5. Piotrek Krzystek
6. Przemysław Szwed
7. Paweł Szczurek
8. Dydu
9. Tomasz " Gremlin" Kanclerski
10. Charki
11. Maciek Kosa
12. Sławek Wysocki
13. Marcin "RaptoR" Czaja
14. Dariusz "c4h10" Butanowicz
15. Paweł Stachowski
- Nie można korzystać z armii z tyłu podręcznika (dozwolone Sacred Hosts u Lizardmenów)
- Dogs of War mogą brać tylko armie, które mają to uwzględnione w podręczniku
- Nie można korzystać z Regiments of Renown, za wyjątkiem armii Dogs of War
- Magia ograniczona do 6 leveli (bound spell traktuje się jako 1 lvl, w armii Tomb Kings of Khemri - liche = 2 lvl, prince = 1 lvl, w armii Skavenów - Warlock Engineer z Supercharged WP Accumulator oraz Upgreaded Warp-Energy Condenser = 2 lvl, Warlock Engineer bez nich = 1 lvl)
- Maksymalnie 3 herosów
- Punkty za ćwiartki i sztandary – po 50 za każde, za generała - 100
- Rozgrywamy 3 bitwy po 6 tur każda
Zgłoszenia i rozpiski (wysłanie rozpiski jest równe zgłoszeniu) wysyłajcie pod adresem mailowym wiewior@valkiria.net
Lista zgłoszonych:
1. Michał Musiał
2. Marcin Tomczyk
3. Krzysztof Schechtel
4. Michał Głowa
5. Piotrek Krzystek
6. Przemysław Szwed
7. Paweł Szczurek
8. Dydu
9. Tomasz " Gremlin" Kanclerski
10. Charki
11. Maciek Kosa
12. Sławek Wysocki
13. Marcin "RaptoR" Czaja
14. Dariusz "c4h10" Butanowicz
15. Paweł Stachowski
Ostatnio zmieniony 15 lut 2008, o 22:52 przez Wiewiór, łącznie zmieniany 14 razy.
Ja sie wstępnie zgłaszam, tylko przydałoby się napisać o której sie to zaczyna
Ja i mój brat również.
Nawet na 100%
gdzie słac rozpiski & zgłoszenia ?
Nawet na 100%
gdzie słac rozpiski & zgłoszenia ?
Prawdopodobnie zaczniemy o 10 rano, a turniej potrwa do około 16.
Uprzedzając Twoje pytanie, Skavenku (o ile chciałeś je zadać), to tak - ja też będę grał

Turniej będzie oczywiście zgłoszony do ligi.
Uprzedzając Twoje pytanie, Skavenku (o ile chciałeś je zadać), to tak - ja też będę grał

Ważne jest, aby zgłaszać się dość szybko, bo od tego zależy, ile pożyczymy blatów (na miejscu są tylko 2). Witam pierwszych graczyZgłoszenia i rozpiski (wysłanie rozpiski jest równe zgłoszeniu) wysyłajcie pod adresem mailowym wiewior@valkiria.net

Turniej będzie oczywiście zgłoszony do ligi.
Mnie mozecie skreślić z listy uczestników bo mam trening FA i nie chcę go opuścić.
Z rozpiskami nie musicie się spieszyć, ważne są zgłoszenia 

rozpiska wysłana : )
Póki co miejsca jeszcze są wolne, bo większość sprzętu i tak będzie pożyczana, ale możliwym jest rozgrywanie 6-7 partii jednocześnie (czyli, jak łatwo policzyć 12-14 osób). Trzeba się jeszcze liczyć z tym, że ja prawdopodobnie nie zagram (numer 1. na liście
) i dzięki temu zwalnia się jedno miejsce.

mnie też można wpisac, maciek kosa - he
i pytanie, jak się wchodzi z dietla do tego pasażu to po której to stronie jest?? bo kiedyś miałem chwile czasu, wchodze i kużwa no nie znalazłem
a że musiałęm się szybko zmywać to aż tak nie szukałem dogłębnie, dlatego prosze o podpowiedz: prawa, czy lewa 
i pytanie, jak się wchodzi z dietla do tego pasażu to po której to stronie jest?? bo kiedyś miałem chwile czasu, wchodze i kużwa no nie znalazłem

Wchodząc od Dietla jest to drugi sklep po lewej. Zaraz za wewnętrzną bramą - nad drzwiami jest duży banner.
Wiewiór pisze: nad drzwiami jest duży banner.
chyba naprawde musze zainwestować w te okulary bo coraz gorzej ze mną...
edit:
rany i coś zrobić ze swoją osobowością, przecież ja się nazywam KOS a nie kosa, echh

- slyslaysson
- Mudżahedin
Proszę mnie też dopisać.
Sławek Wysocki, WE
Rozpiskę pozwolę sobie dosłać trochę później.
Sławek Wysocki, WE
Rozpiskę pozwolę sobie dosłać trochę później.
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
Wchodze w to:
Marcin "RaptoR" Czaja
Armia: Lizardmen
Miasto: Kraków
Klub: True Legion
Pozdro Raptor
Marcin "RaptoR" Czaja
Armia: Lizardmen
Miasto: Kraków
Klub: True Legion
Pozdro Raptor
Obtrąbiam wszem i wobec, że zostało już tylko JEDNO MIEJSCE w zapisach!