Podstawki
Moderator: Ziemko
Dokladnie W sumie troche zaluje , ze nie zaczalem malowac w pomaranczu , bo bardzo lubie tym kolorem malowac i mam go dobrze obcykanego... Przynajmniej moja dobrana kolorystyka jest niepowtarzalna Podstawki robie bardziej dzunglowe , ogolnie duzo zieleni...
-
- "Nie jestem powergamerem"
ja mam podstawki pomalowane na brązowo, do tego posypane trawką, kayczkami i na tych z US 3 mam rzeczki, wyglądają super i na razie chyba nic nie zmienie
Ja czekam , az wyjda nowe microartowe jungle , albo wiecej podstawek "mystic"...
ja podstawki mam oczywiscie klimatyczne z dzungli brazowe kamyki z zielona trawka statyczna czasem jakis krzak cykas czy cos ]:->
a i Ziemko ja ci radze samemu zaczac lepic jakies ozdobki na podstawkach duzo taniej wyjdzie a beda lepsze ];->
a i Ziemko ja ci radze samemu zaczac lepic jakies ozdobki na podstawkach duzo taniej wyjdzie a beda lepsze ];->
Max to radz kolegom OD microartu nie zrobie lepiej to Ci moge powiedziec , a kase moge wydac ...
ja roslinki robie t0ak
1 sposob
ide do zoologa tam cos na pewno bedzie
2 sposob z szyszek i lisci z zoologa
3 sposob bierzesz rurki do picia kroisz na kawaleczki w zdluz obklejasz jakas masa na dole i malujesz
albo jeszcze jeden kawalki cienkiego plastikardy pokrojonego jak liscie palmy nalerzy obkleic na dole masa modelarska efekt jest zawalisty i w cale nie trzeba dobrze malowac (najerzy piomalowac prezed sklejeniem)
wychodza ladne palmy cykasy kto co lubi
sposobow jest mnustwo
1 sposob
ide do zoologa tam cos na pewno bedzie
2 sposob z szyszek i lisci z zoologa
3 sposob bierzesz rurki do picia kroisz na kawaleczki w zdluz obklejasz jakas masa na dole i malujesz
albo jeszcze jeden kawalki cienkiego plastikardy pokrojonego jak liscie palmy nalerzy obkleic na dole masa modelarska efekt jest zawalisty i w cale nie trzeba dobrze malowac (najerzy piomalowac prezed sklejeniem)
wychodza ladne palmy cykasy kto co lubi
sposobow jest mnustwo
A ostanio zaczęłek robić podstawki moim skinkom.
Najpierw Wikolem kawałek podstawki "pomalowałem", i taki trzyktornie przesitkowany piaseczek z piskownicy przykleiłem.
Potem wymieszłem Blue Regular z Wikolem i ten kawałek podstawki który nie ma pisaku pomalowałem.
Następnie piasek pomalowałem na czarno => brązowo[suchy pędzel] => lekko jasnym zielonym[suchy pędzel] => na koniec trechę trawki.
Ładnie wyszło i to były niebieskie skinki z oszczepami, a zielone z dmuchawkami bez wody są.
Niedługo zabiore się za saurusów i cawalerie.[ jak skończy się szkoła T_T ]
Najpierw Wikolem kawałek podstawki "pomalowałem", i taki trzyktornie przesitkowany piaseczek z piskownicy przykleiłem.
Potem wymieszłem Blue Regular z Wikolem i ten kawałek podstawki który nie ma pisaku pomalowałem.
Następnie piasek pomalowałem na czarno => brązowo[suchy pędzel] => lekko jasnym zielonym[suchy pędzel] => na koniec trechę trawki.
Ładnie wyszło i to były niebieskie skinki z oszczepami, a zielone z dmuchawkami bez wody są.
Niedługo zabiore się za saurusów i cawalerie.[ jak skończy się szkoła T_T ]