Problem z konwersją
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Problem z konwersją
Witajcie,
Jest model który chcę skonwertować w następujący sposób....
Chcę usunąć brodę i głowę.
Drogie Bravo, jak mam to zrobić?
Jest model który chcę skonwertować w następujący sposób....
Chcę usunąć brodę i głowę.
Drogie Bravo, jak mam to zrobić?
-
- Chuck Norris
Ave
Oj będzie trudno. Co do głowy to chyba trzeba powoli nacinać ze wszystkich stron. A broda? Myślę że pilniczek albo papier ścierny i piłujemy:D
Oj będzie trudno. Co do głowy to chyba trzeba powoli nacinać ze wszystkich stron. A broda? Myślę że pilniczek albo papier ścierny i piłujemy:D
Drogi Fanatyku,
Nie wiem czy prosciej i lepiej nie byloby odseparowac tylko rece (one chyba Cie interesuja najbardziej) i domontowac je do cielska z glowa odpowiedajacym twemu gustowi
Pozdrawiamy,
Redakcja
Nie wiem czy prosciej i lepiej nie byloby odseparowac tylko rece (one chyba Cie interesuja najbardziej) i domontowac je do cielska z glowa odpowiedajacym twemu gustowi
Pozdrawiamy,
Redakcja
Będzie słabo - model jest w jednym kawałku. Odpiłowanie od niego czegokolwiek prócz końcówki młota będzie katorgą zwieńczoną mizernymi wynikami. Mówiąc krótko - daruj sobie. Ja bym sobie darował.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Bez Dremela to ani rusz... Nawet z nim to bedzie bardzo bardzo ciezkie...
a gdyby sie zastanowic co chcesz zachowac? młota etc? po prostu "wydremeluj to częsci potrzebne a dopiero później je oczyśc
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
może wytopic jakos
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
to wyjdzie wtedy nurglowy taki
Chcesz ogolić krasnala ?
W 2 ma jeszcze plecakBędzie słabo - model jest w jednym kawałku.
No to następne pytanie:
Kiedyś ktoś mi już na nie odpowiedział na jakimś forum. Po godzinie szukania tematu muszę się do Was zwrócić:
Kto wie jakich cold one'ów użyto do konwersji coldów i ogrów na dragon ogry? I jakbyście mieli jakieś fotki to byłbym wdzięczny
Pozdrawiam
F
Kiedyś ktoś mi już na nie odpowiedział na jakimś forum. Po godzinie szukania tematu muszę się do Was zwrócić:
Kto wie jakich cold one'ów użyto do konwersji coldów i ogrów na dragon ogry? I jakbyście mieli jakieś fotki to byłbym wdzięczny
Pozdrawiam
F
Mam wrażenie że pytasz o armię którą widziałem na stronach US GW. O, tutaj
Ale może coldy z Gamezone'a byłyby dobre, wyglądają na masywniejsze (nie widziałem z bliska niestety, więc trudno mi coś konkretnego napisać).
Pozdrawiam,
Krzysiek
Ale może coldy z Gamezone'a byłyby dobre, wyglądają na masywniejsze (nie widziałem z bliska niestety, więc trudno mi coś konkretnego napisać).
Pozdrawiam,
Krzysiek